Στην εξέδρα ο Τράουκο στη Σεντ Ετιέν, τι σημαίνει για Ολυμπιακό!

Τελικά ο Μιγκέλ Τράουκο δεν κάθισε ούτε στον πάγκο στον τελικό του Κυπέλλου Γαλλίας ανάμεσα στην Σεντ Ετιέν και την Παρί Σεν Ζερμέν.

Στην εξέδρα ο Τράουκο στη Σεντ Ετιέν, τι σημαίνει για Ολυμπιακό!

Ο Μιγκέλ Τράουκο προ ημερών είχε δηλώσει ότι ίσως συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, αλλά είχε ξεκαθαρίσει κιόλας ότι βασική του επιθυμία είναι να συνεχίσει στην Σεντ Ετιέν, διεκδικώντας μία θέση στις βασικές επιλογές της.

Το πρώτο δείγμα από τους «στεφανουά» πάντως δεν ήταν καθόλου θετικό για τον Περουβιανό αριστερό μπακ, ο οποίος ενώ αρχικά ήταν στην 25μελή αποστολή της Σεντ Ετιέν για τον τελικό του Κυπέλλου Γαλλίας με την Παρί Σεν Ζερμέν στο Παρίσι, τελικά o προπονητής του Κλοντ Πιελ αποφάσισε να τον αφήσει στην εξέδρα!

Είναι μία εξέλιξη που μπορεί να σημαίνει πολλά, μπορεί και τίποτα... Πάντως, τα πράγματα δεν ξεκίνησαν καλά για τον Τράουκο και ίσως αυτό να βάλει σε σοβαρές σκέψεις τον ποδοσφαιριστή για το κατά πόσο το μέλλον του στο «Ζοφρουά Γκισάρ» προδιαγράφεται ευοίωνο ή δυσοίωνο.

Ο Ολυμπιακός πάντως έχει κάνει όλες τις απαιτούμενες κινήσεις για να πληροφορηθεί για το «status» του ποδοσφαιριστή και για τις απαιτήσεις της Σεντ Ετιέν, οι οποίες ξεκινούν από τα 3 εκ. ευρώ, αλλά πολύ δύσκολα θα διατηρηθούν σε αυτά τα επίπεδα.