Ενήμερος και «ζεστός» ο Ζεράλντες για τον Ολυμπιακό

Τι συμβαίνει με τον 29χρονο δεξιό μπακ Αντρέ Ζεράλντες της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας και τον Ολυμπιακό.

Ενήμερος και «ζεστός» ο Ζεράλντες για τον Ολυμπιακό

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί που βρίσκεται με το ενάμισι πόδι εκτός Ρέντη και πιθανότατα με το ενάμισι πόδι εντός Γαλατασαράι, είναι μία μονάδα που πρέπει πάση θυσία να αντικατασταθεί με έναν ποδοσφαιριστή που θα έχει πάνω-κάτω τα χαρακτηριστικά του Νορβηγού.

Ο Ράφαελ της Λιόν θα ήταν ο ιδανικότερος, αλλά είναι αρκετά «αλμυρό» το συμβόλαιό του, ενώ μην ξεχνάμε ότι θα πρέπει ο Ολυμπιακός να τα βρει και με την Λιόν.

Οι Μουφί και Γιόχανσον είναι οι πιο εύκολες περιπτώσεις, μιας και είναι ελεύθεροι από Τοντέλα και Παναθηναϊκό αντίστοιχα, όπως έχουμε επισημάνει πολλάκις τις προηγούμενες μέρες. Ωστόσο, αυτό που αξίζει να αναφέρουμε είναι ότι ο 29χρονος δεξιός μπακ Αντρέ Ζεράλντες της Σπόρτινγκ που πήρε φέτος πρωτάθλημα με την Μακάμπι στο Ισραήλ (ως δανεικός από τα «λιοντάρια»), γνωρίζει ότι είναι στην ατζέντα του Ολυμπιακού και δείχνει ιδιαίτερα γοητευμένος, όπως αναφέρει το «ΦΩΣ» της Παρασκευής (24/7).

Μόνο που θα πρέπει να περιμένει. Για τους πρωταθλητές προτεραιότητα είναι ο Ράφαελ και μετά έρχεται ο Ζεράλντες που θα «κονταροχτυπηθεί» με τον Μουφί και δευτερευόντως με τον Γιόχανσον.

Όσο για την Σπόρτινγκ; Δεν έχει κανένα πρόβλημα να τον ξαναδώσει τούτο το καλοκαίρι σε άλλη ομάδα, αν και θα επιδιώξει αυτή τη φορά να τον πουλήσει παρά να τον ξαναδανείσει. Το συμβόλαιό του με τα «λιοντάρια» εκπνέει το καλοκαίρι του 2022.