Βόλος: Νέος προπονητής ο Τσιώλης, πρόεδρος ο Μπέος

Τον Σάκη Τσιώλη στη θέση του προπονητή αλλά και το νέο Δ.Σ. της ομάδας ανακοίνωσε η διοίκηση του Βόλου

Βόλος: Νέος προπονητής ο Τσιώλης, πρόεδρος ο Μπέος

Πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου του Βόλου κατά τη διάρκεια της οποίας ανακοινώθηκε η πρόσληψη του Σάκη Τσιώλη στη θέση του προπονητή.

Παράλληλα η ομάδα της Θεσσαλίας γνωστοποίησε το νέο Δ.Σ. του συλλόγου σύμφωνα με το οποίο, ο Αχιλλέας Μπέος θα αναλάβει χρέη προέδρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της πρόσληψης του προπονητή:

«Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την πρόσληψη του Σάκη Τσιώλη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο 61χρονος τεχνικός έχει διατελέσει προπονητής σε πολλές ομάδες έχοντας καταγράψει πολλές και σημαντικές επιτυχίες στην καριέρα του.

Η ΠΑΕ Βόλος καλωσορίζει στην οικογένεια της τον Σάκη Τσιώλη.

Βοηθός του Σάκη Τσιώλη στην τεχνική ηγεσία του Βόλου θα είναι ο Γιώργος Μπράτσος».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του νέου Δ.Σ.:

«O Αχιλλέας Μπέος είναι από σήμερα ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ Βόλος.

Ο Δήμαρχος Βόλου, σε μία κρίσιμη καμπή για την ομάδα του Βόλου, ανέλαβε την ευθύνη να την οδηγήσει την οδηγήσει ακόμα πιο ψηλά.

Συμπαραστάτες του σε αυτή την προσπάθεια θα είναι Βολιώτες επιχειρηματίες που ζουν και δραστηριοποιούνται στην περιοχή, με μοναδικό στόχο όλων τη δημιουργία μίας ομάδας που θα αποκτήσει πρωταγωνιστικό ρόλο στο Ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Το νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ Βόλος απαρτίζεται από τους εξής:

Πρόεδρος: Αχιλλέας Μπέος

Μέλη: Γιώργος Τόρης, Νίκος Ιμεράι, Ιωάννης Γκρίνιας, Χρήστος Χρήστου, Νίκος Βαβανέλος, Σταύρος Γιαγιάς, Αντώνης Κουτσουδάκης, Κώστας Νταόπουλος».