«Θύρα 4»: Ξεφτίλα η υπόθεση με τα δελτία!

Η «Θύρα 4» μέσω ανακοίνωσης της ζητά περισσότερες παραιτήσεις για το θέμα με τα αθεώρητα δελτία των παικτών του ΠΑΟΚ στα πλέι οφς

«Θύρα 4»: Ξεφτίλα η υπόθεση με τα δελτία!

Τις προάλλες το είχε πει ο Γιώργος Σαββίδης σε «τιτίβισμα» του. Τώρα το επαναλαμβάνει σ' ανακοίνωση του ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οργανωμένων φίλων του ΠΑΟΚ.

Η «Θύρα 4», μέσω μακροσκελούς ανακοίνωσης, μίλησε για «κλείσιμο κύκλου» της «πιο πετυχημένης ομάδας στην ιστορία του συλλόγου», ενώ κάνοντας απολογισμό της σεζόν της ποδοσφαιρικής ομάδας την χαρακτήρισε αποτυχημένη, μιλώντας για «μεγάλη αδιαφορία, την οποία εκλαμβάνουμε ως ασέβεια», «ξενέρωμα» κι «έλλειψη επαγγελματισμού»

Μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή της η «Θύρα 4» αναφέρει:

«Η φετινή ομάδα σε μεγάλο βαθμό αποτελούνταν από τους ίδιους ανθρώπους που μας χάρισαν τα τελευταία χρόνια ασύλληπτες χαρές, χωρίς το βασικό της αρχιτέκτονα. Η εικόνα της όμως, απείχε χιλιόμετρα από την προηγούμενη. Αυτό που είδαμε εν τέλει ήταν μία παντελής έλλειψη επαγγελματισμού, ένα ξενέρωμα – άδειασμα (θαρρείς κι η ομάδα κατέκτησε 20 και όχι 5 τίτλους) και μεγάλη αδιαφορία, την οποία εκλαμβάνουμε ως ασέβεια. Όλα αυτά συνιστούν αποτυχία και χρεώνονται σε όλους όσοι σχετίζονται με το αγωνιστικό τμήμα. Όπως αποδείχτηκε, η πιο πετυχημένη ομάδα στην ιστορία του Συλλόγου (την οποία και από εδώ, με απόλυτη ειλικρίνεια, ξαναευχαριστούμε) έκλεισε τον κύκλο της.

Ο Π.Α.Ο.Κ. ήταν, είναι και θα είναι πάνω από πρόσωπα και ενημερώνουμε τους πάντες, όπως αθλητές που σχολιάζουν στη μάστιγα της εποχής, τα social media, ότι ο Π.Α.Ο.Κ. θα υπάρχει και χωρίς τον Πασχαλάκη, και χωρίς τον Βιεϊρίνια, όπως συνέχισε να υπάρχει μετά από τόσες και τόσες φυγές, τρυπήματα, περήφανες πωλήσεις και πουλήματα.

Η νέα χρονιά έχει ήδη ξεκινήσει και αναμένουμε από τους αρμόδιους ξεκάθαρο πλάνο για το αγωνιστικό. Εμείς θα είμαστε δίπλα σε όσους απαρτίζουν το αγωνιστικό τμήμα, όποιοι κι αν είναι αυτοί, χωρίς προσωπολατρίες και χωρίς αφορισμούς».

Θέση πήραν και για το θέμα με τις ληγμένες κάρτες υγείας των παικτών στα πλέι οφς, όντας αρκούντως αιχμηροί, αφού έκαναν λόγο για «φιάσκο» και «ξεφτίλα», ενώ ζητούν κι άλλες παραιτήσεις.

«Όπως αναμένουμε το ξεκάθαρο πλάνο για το αγωνιστικό, έτσι αναμένουμε το αντίστοιχο πλάνο και οργανόγραμμα από τη διοίκηση. Απαιτούμε τη θωράκιση της ομάδας με στελέχη που θα υπερασπίζονται τις ιδέες του Π.Α.Ο.Κ. και δεν θα επιλέγονται με αποκλειστικό κριτήριο το αν είναι φίλοι, κουμπάροι και γνωστοί των ήδη υπαρχόντων. Παρά τα τόσα λάθη, αβλεψίες και αστοχίες της φετινής χρονιάς σε διοικητικό, αγωνιστικό, επικοινωνιακό, οικονομικό και νομικό επίπεδο, παρατηρούμε με έκπληξη ότι κανείς δεν είχε τη στοιχειώδη ευθιξία και αξιοπρέπεια να παραιτηθεί, όπως επίσης δεν υπήρξε ούτε ο αντίστοιχος προληπτικός έλεγχος, ούτε η ανάλογη απόδοση ευθυνών. Στο πρόσφατο φιάσκο με τα δελτία, που έφερε στη μνήμη μας τον Άρη του Γράντα και τον Π.Α.Ο.Κ. του Γούμενου, η Π.Α.Ε. θεώρησε ότι η παραίτηση του γιατρού και του Σαραϊδάρη θα κατευνάσει τα πνεύματα και θα κάνει την ξεφτίλα να ξεχαστεί. Για εμάς το θέμα δεν έληξε και ζητάμε την παραίτηση όλων των εμπλεκομένων και φυσικά του γενικού αρχηγού, σαν ελάχιστο δείγμα συγγνώμης προς τον κόσμο του Π.Α.Ο.Κ.. Υποσχόμαστε ότι σε αντίστοιχη αβλεψία που θα δώσει δικαίωμα σε σωματεία κλεφτών να βγουν επικοινωνιακά πάνω από τον Π.Α.Ο.Κ., όλα τα στελέχη θα γνωρίσουν την οργή μας. Θεωρούμε φυσικά δεδομένο ότι κάτι τέτοιο δεν θα χρειαστεί, καθώς είναι αυτονόητο ότι δεν θα υπάρξει η παραμικρή αστοχία και αβλεψία στο μέλλον».