Ολυμπιακός: Μετά τον Γκραντέλ έχει και συνέχεια...

Ο Μαξ Γκραντέλ έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τους Γάλλους, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» είναι σε ανοικτή γραμμή και με άλλους ποδοσφαιριστές για την ενίσχυση του ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Ολυμπιακός: Μετά τον Γκραντέλ έχει και συνέχεια...

Ο Ολυμπιακός μπορεί αυτή τη στιγμή να έχει επικεντρώσει το ενδιαφέρον του στο πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου και στο να αποφευχθεί να πάει για το δεύτερο 15νθήμερο του Αυγούστου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει ανοικτές τις κεραίες του και σε μεταγραφικό επίπεδο.

Ο Μαξ Γκραντέλ είναι μία ανάσα από τους «ερυθρόλευκους», σύμφωνα με τους Γάλλους, καθώς αυτό που απομένει είναι να μείνει ελεύθερος από την Τουλούζ και από εκεί και πέρα, όλα τα υπόλοιπα θα πάρουν το δρόμο τους. Ήδη οι Γάλλοι, αν και δεν λένε το παραμικρό από τον Ολυμπιακό, υποστηρίζουν ότι ο Ιβοριανός εξτρέμ έχει συμφωνήσει για 2ετές συμβόλαιο και πώς είναι θέμα χρόνου να μπει στο αεροπλάνο για Πειραιά.

Φυσικά, εκτός από τον Γκραντέλ υπάρχουν και οι περιπτώσεις των Αλ Ταμάρι του ΑΠΟΕΛ και Ντάνιελ Σούμπασιτς που έμεινε ελεύθερος από τη Μονακό. Κι αν για τον Ταμάρι τα πράγματα φαίνεται πώς βαίνουν καλώς, καθώς ο ΑΠΟΕΛ δεν βλέπει τον Ιορδανό εξτρέμ να έχει πάρει εδώ και καιρό την απόφασή του να αποχωρήσει από την Κύπρο και να μην δεχτεί την πρόταση για την ανανέωση του συμβολαίου του, το θέμα του Σούμπασιτς είναι σε κατάσταση... αναμονής.

Ο Κροάτης γκολκίπερ θα αποκτηθεί, καθώς αυτός είναι η «Νο1» επιλογή για τα γκολπόστ, αν πωληθεί ο Ζοσέ Σα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ζόρζε Μέντες θα φέρει μεγάλη πρόταση για τον Πορτογάλο γκολκίπερ, για τον οποίο οι πιθανότητες γέρνουν περισσότερο προς το να φύγει με «περήφανη» πώληση παρά προς το να μείνει.

Ο Σούμπασιτς λοιπόν που έχει πει ήδη αρκετά «όχι» λόγω Ολυμπιακού (Σέλτικ, Σ. Αραβία, Ντιναμό Ζάγκρεμπ κ.ά.), προφανώς για να περιμένει έχει τους λόγους του.

Και φυσικά, υπάρχει και το θέμα του δεξιού μπακ, από τη στιγμή που ο Ελαμπντελαουί οδεύει προς άλλες πολιτείες με την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του με τους «ερυθρόλευκους» τη φετινή σεζόν. Οι Ράφαελ, Τζεράλντες, Μουφί και Γιόχανσον (με αυτή τη σειρά προτεραιότητας) είναι οι τέσσερις ποδοσφαιριστές που έχουν πέσει στο τραπέζι.