Ατρόμητος: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος της ομάδας Αναστάσιος Παπανικόλας

Θλίψη στις τάξεις του Ατρόμητου για τον χαμό του πρώην προέδρου των Περιστεριωτών, Αναστάσιου Παπανικόλα. 

Ατρόμητος: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος της ομάδας Αναστάσιος Παπανικόλας

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του Ατρόμητου καθώς πέθανε σε ηλικία 54 ετών ύστερα από καρδιακό επεισόδιο ο πρώην πρόεδρος των Περιστεριωτών, Αναστάσιος Παπανικόλας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Ατρόμητου:

"Η ΠΑΕ Ατρόμητος θα ήθελε να εκφράσει τα πιο θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του Αναστάσιου Παπανικόλα. Με ιδιαίτερη θλίψη οι άνθρωποι της ομάδας πληροφορήθηκαν σήμερα ότι ο Τάσος Παπανικόλας σε ηλικία 54 ετών έφυγε από τη ζωή έπειτα από καρδιακό επεισόδιο.

Ήταν ο άνθρωπος που συνέβαλε τα μέγιστα ώστε η ομάδα μας να ανέβει επίπεδο αφού υπήρξε ο τελευταίος πρόεδρος πριν την ανάληψη του συλλόγου από τον Γιώργο Σπανό. Ο Τάσος Παπανικόλας υπήρξε πρόεδρος του Ατρομήτου από το 2002-2005, σε μια πολύ δύσκολη εποχή για το σύλλογο και βοήθησε την ομάδα βάζοντας πλάτη και οδηγώντας την προς την πλήρη αναγέννηση της.

Ο μεγαλομέτοχος του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός, το ΔΣ της ομάδας και όλα τα στελέχη θα ήθελαν να εκφράσουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει τη Δευτέρα 27 Ιουλίου στις 11.00 στον Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κεφαλαρίου στην Κηφισιά".

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας