Τι ισχύει για Σιόβα και Ολυμπιακό

Τι ακριβώς ισχύει στην περίπτωση του Δημήτρη Σιόβα και με την εμπλοκή του ονόματός του περί επιστροφής του στον Ολυμπιακό.

Τι ισχύει για Σιόβα και Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός έχει σε τεράστια εκτίμηση τον Δημήτρη Σιόβα. Το ίδιο και ο ποδοσφαιριστής τον σύλλογο που τον έκανε γνωστό σε όλη την Ευρώπη. Ο υποβιβασμός της Λεγανές στη Segunda Division αμέσως τροφοδότησε σενάρια περί επιστροφής του στο λιμάνι, μιας και οι «ερυθρόλευκοι» θα βγουν στην αγορά για κεντρικό αμυντικό, αν και εφόσον προκύψει πώληση του Σεμέδο ή του Σισέ.

Τι ακριβώς ισχύει; Υπάρχουν πιθανότητες να δούμε φέτος τον Σιόβα στα ερυθρόλευκα; Τι λένε οι τελευταίες πληροφορίες από την Ισπανία;

Από τον Ολυμπιακό ως συνήθως δεν προκύπτει και δεν επιβεβαιώνεται το παραμικρό. Από την Ισπανία, ωστόσο, η πληροφόρηση που υπάρχει είναι ότι ο Σιόβας θεωρεί πώς έχει όλα τα φόντα για να βρει μία ομάδα στην Primera Division. Λέγεται ότι υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον από τουλάχιστον δύο συλλόγος και πώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις. Να φύγει δηλαδή από την Λεγανές και να μετακομίσει σε άλλο ισπανικό κλαμπ.

Για την ώρα λοιπόν, πιο πιθανό είναι να δούμε τον Δραμινό στόπερ και του χρόνου στην Primera Division παρά στον Ολυμπιακό. Εκτός πια κι αν υπάρξουν ένα σωρό ανατροπές κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου... Προς το παρόν, η ζυγαριά γέρνει για τα καλά προς την παραμονή του στην Ισπανία.