Εκεί «κολλάει» η συμφωνία ΠΑΟΚ-Σπόρτινγκ για Μίσιτς

Η πορτογαλική Ojogo αποκαλύπτει τις συζητήσεις της Σπόρτινγκ Λισαβόνας με τον ΠΑΟΚ για τη μεταγραφή του Γιόζιπ Μίσιτς. Πόσα θέλουν οι Πορτογάλοι και τι δίνουν οι Θεσσαλονικείς.

 

Εκεί «κολλάει» η συμφωνία ΠΑΟΚ-Σπόρτινγκ για Μίσιτς

Ο Γιόζιπ Μίσιτς πραγματοποίησε καλές εμφανίσεις με τον ΠΑΟΚ, όντας δανεικός από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε συζητήσεις για τη μεταγραφή του. Υπάρχει ένα θέμα όμως στην καταβολή του ποσού που απαιτείται, όπως αποκαλύπτει η «Ojogo».

Συγκεκριμένα η πορτογαλική εφημερίδα αναφέρει: «Ανάμεσα στην πρόοδο και στην οπισθοδρόμηση ο ΠΑΟΚ και η Σπόρτιγκ θα κλείσουν μια συμφωνία για τον Μίσιτς. Ο Κροάτης μέσος, ο οποίος δόθηκε δανεικός στον ελληνικό σύλλογο από το 2018/19, θα συνεχίσει να παίζει στη Θεσσαλονίκη.

Αυτή την Πέμπτη, ο ΠΑΟΚ θα προχωρήσει στην πληρωμή του 1.000.000 ευρώ και τα υπόλοιπα (σ.σ.1.000.000 ευρώ) θα πληρωθούν μόλις ο παίκτης επιστρέψει στο γήπεδο, κάτι που ακόμα θα πάρει λίγους μήνες μετά την εγχείρηση κύστης που υποβλήθηκε τον περασμένο Ιούνιο», κάτι στο οποίο φαίνεται δεν συμφωνεί η Σπόρτινγκ με τον χρόνο καταβολής.

Ο Κροάτης αγωνίστηκε σε 32 συμμετοχές και σκόραρε έξι γκολ ενώ μοίρασε και 11 ασίστ.