ΑΕΚ: Ο Καρακλάγιτς αποκάλυψε τη μεταγραφή του

Ο 20χρονος Σέρβος εξτρέμ Πέταρ Καρακλάγιτς εμφανίστηκε χαρούμενος για τη μετακίνησή του στην ΑΕΚ. 

ΑΕΚ: Ο Καρακλάγιτς αποκάλυψε τη μεταγραφή του

Τη μεταγραφή του Πέταρ Καρακλάγιτς στην ΑΕΚ επιβεβαίωσε ο αθλητικός διευθυντής της Προλετέρ, Αμίρ Μπισλίμι. Συγκεκριμένα, ο ίδιος ανέφερε πως η πρόταση της ομάδας του Μάσιμο Καρέρα, ήταν εξαιρετική και η σέρβικη ομάδα δεν μπορούσε να σταθεί εμπόδιο στη μεταγραφή του παίκτη στην ΑΕΚ.

Μάλιστα, ο Μπισλίμι υπογράμμισε πως ο Πέταρ Καρακλάγιτς υπέγραψε για πέντε χρόνια στην ΑΕΚ, με τον 20χρονο από την μεριά του να δηλώνει χαρούμενος για την μετακίνησή του στην Ενωση.

Συγκεκριμένα, ο αθλητικός διευθυντής της Προλετέρ δήλωσε: «Δεν μπορούσαμε να αρνηθούμε την πρόταση της ΑΕΚ μεταξύ πολλών εξαιρετικών προσφορών. Ήταν μια ιστορική πρόταση για μια ομάδα σαν την Προλετέρ, που έχει αναδείξει πολλά ταλέντα. Δεν μπορώ να αποκαλύψω τα οικονομικά δεδομένα της συμφωνίας, αλλά αρκεί να πω ότι είναι ιστορικής σημασίας. Έχουμε ανοίξει μια νέα αγορά και ο Καρακλάγιτς υπέγραψε για πέντε χρόνια».

Από την πλευρά του ο 20χρονος Σέρβος εξτρέμ, ανέφερε: «Οι εμφανίσεις που έκανε στην Προλετέρ επιβραβεύτηκαν στο πολλαπλάσιο. Είχα πληροφορίες πως με παρακολουθούσαν αρκετές ομάδες και εγώ απλώς έπρεπε να αποδώσω όσο καλύτερα μπορούσα, όπως κάθε παίκτης που θέλει το καλύτερο για την καριέρα του. Τι να πω, η ΑΕΚ είναι μεγάλο κλαμπ, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε ευρωπαϊκή κλίμακα.

Θα είναι μεγάλη τιμή για μένα αλλά και ευθύνη να φορέσω τη φανέλα της και να δικαιολογήσω την επένδυσή της την επόμενη σεζόν. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση της Προλετέρ, το προπονητικό τιμ και τους παίκτες για το αξέχαστο διάστημα που περάσαμε μαζί και την εμφανή πρόοδο στην καριέρα μου. Εύχομαι στην ομάδα να έχει επιτυχίες και στο μέλλον».