Ριβάλντο: «Ο Ολυμπιακός αποτελεί κομμάτι της ιστορίας μου»

Ο Ριβάλντο με ανάρτηση στα social media μίλησε για την άφιξή του στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό, στον οποίο αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια.

Ριβάλντο: «Ο Ολυμπιακός αποτελεί κομμάτι της ιστορίας μου»

Πριν από 16 χρόνια, στις 21 Ιουλίου του 2004, ο Ριβάλντο ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού, γνωρίζοντας φανταστική υποδοχή από τους οπαδούς των «ερυθρολεύκων», οι οποίοι συνέρρευσαν κατά χιλιάδες στο «Ελ. Βενιζέλος».

Ολυμπιακός: Ντελίριο και «αμόκ» στην άφιξη Ριβάλντο! (vid & pics)

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ και ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν ποτέ στα ελληνικά γήπεδα έπαιξε για τρεις χρονιές με τους Πειραιώτες, κατακτώντας ισάριθμα πρωταθλήματα και δύο νταμπλ! Με τον Ολυμπιακό πραγματοποίησε συνολικά 101 συμμετοχές, σημειώνοντας 43 γκολ και μοιράζοντας 23 ασίστ.

Ο «Ρίμπο» θυμήθηκε την επέτειο της μεταγραφής του στην ομάδα του Πειραιά και αποθέωσε τους «ερυθρόλευκους» στα social media: «Πριν από ακριβώς 16 χρόνια έφτασα στην Ελλάδα. Μια πολύ ξεχωριστή στιγμή σε αυτήν την υπέροχη ομάδα, που αποτελεί κομμάτι της ιστορίας μου. Ήμουν χαρούμενος εκεί. Νιώθω ευγνώμων», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.