Απειλές κατά της ζωής του κατήγγειλε ο Καραπαπάς!

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς απάντησε στον πρόεδρο της ΕΠΣ Αθηνών, Παναγιώτη Δημητρίου, καταγγέλλοντας ότι δέχτηκε απειλές κατά της ζωής του.

Απειλές κατά της ζωής του κατήγγειλε ο Καραπαπάς!

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών, Παναγιώτης Δημητρίου κατήγγειλε ότι δέχτηκε απειλές από τον Καραπαπά σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε και για αυτό το λόγο τού κατέθεσε μήνυση.

Λίγες ώρες αργότερα ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού με ποστάρισμά του στο facebook, περιέγραψε από τη δική του πλευρά τα όσα συνέβησαν στην επικοινωνία με τον Δημητρίου και κατήγγειλε ότι λίγη ώρα μετά την τηλεφωνική επαφή που είχαν οι δυο τους, δέχτηκε ανώνυμες τηλεφωνικές απειλές κατά της ζωής του.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του:

«Χθες βράδυ τηλεφώνησα πράγματι στον Πρόεδρο της ΕΠΣ Αθήνας Δημητρίου. Επώνυμα και απο το τηλέφωνό μου. Συστήθηκα και διαμαρτυρήθηκα για την πρωτοβουλία του να προτείνει να γίνει ο τελικός στο τέλος Αυγούστου. Όταν άρχισε να μου λέει ότι είμαι μορφωμένος και πολιτισμένος άνθρωπος με ειρωνικό τόνο, του είπα: «Τι να το κάνω; Εσείς δεν καταλαβαίνετε απο πολιτισμό. Εσύ και οι όμοιοι σου σέβεστε μόνον αυτούς που έρχονται και σας ξεβρακώνουν έξω απο τα σπίτια σας»! Τους λαθραίους, τα αφεντικά τους δηλαδή! Αυτούς που πραγματικά τους λένε τι να κάνουν. Γι αυτά που είπα δικαιώθηκα απόλυτα! Διότι, λίγο αργότερα και αφού προφανώς ο κ. Δημητρίου ενημέρωσε τους προστάτες του, δέχθηκα απειλές κατά της ζωής μου (ξανά) τηλεφωνικά, απο απόκρυψη φυσικά! Ήδη έχω ξεκινήσει όλες τις νόμιμες διαδικασίες με μήνυση στον Δημητρίου για όλα όσα έγιναν χθες και σήμερα και βέβαια έχω ζητήσει επίσημα να ανοίξουν τα τηλέφωνα και το δικό μου και του κυρίου Δημητρίου και να δούμε επιτέλους ή μάλλον να δουν οι φίλαθλοι γιατί εμείς ξέρουμε,ποιός είναι ο βόθρος του ποδοφαίρου και ποιές οι τακτικές του. Ταυτόχρονα, όσοι ψευδώς έγραψαν σε ρεπορτάζ περί απειλών κλπ., επίσης θα μηνυθούν, γιατί τελικά όσο τους αφήνουμε, όχι μόνο δεν σταματάνε τη λάσπη, αλλά συνεχίζουν με μεγαλύτερη ένταση. Φυσικά κανείς απο αυτούς δεν έκανε τον κόπο να έχει τη δική μου θέση».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας