Παναθηναϊκός: «Έκλεισε» τον Σαβιέρ και κοιτάει τον Ελία

Ο Παναθηναϊκός έχει σχεδόν συμφωνήσει με τον Αντόνιο Σαβιέρ της Τοντέλα αλλά κοιτάει και τον Ελέρο Ελία που θα μείνει ελεύθερος στις 6/8 από την Μπασακσεχίρ

Παναθηναϊκός: «Έκλεισε» τον Σαβιέρ και κοιτάει τον Ελία

Ο προγραμματισμός της επόμενης ημέρας έχει ξεκινήσει ήδη για τον Παναθηναϊκό που έχει σχεδόν κλείσει τον Αντόνιο Σαβιέρα αλλά κοιτάει και τον Ελέρο Ελία.

Ο Τσάβι Ρόκα έχει ξεχωρίσει εδώ και αρκετές ημέρες από την πορτογαλική αγορά, τον 28χρονο Πορτογάλο εξτρέμ Αντόνιο Σαβιέρ της Τοντέλα και έχει ήδη σε μεγάλο βαθμό «καπαρωμένη» και συμφωνημένη την περίπτωσή του, για τη θέση του δεύτερου ακραίου που θα κινηθεί να αποκτήσει ο Παναθηναϊκός.

Προς το παρόν, ωστόσο, ο τεχνικός διευθυντής των «πράσινων» κρατά σταντ-μπάι την υπόθεση του Σαβιέρ (ο οποίος δεν αγωνίστηκε στην αποψινή νίκη... παραμονής, της Τοντέλα επί της Μπράγκα 1-0), καθώς θέλει να αναζητήσει μέχρι την τελευταία στιγμή (και) κάτι ακόμα καλύτερο στην αγορά, για τα «φτερά» της επίθεσης του Παναθηναϊκού.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως εδώ και λίγες ημέρες, ο Ρόκα εξετάζει και την περίπτωση του Ολλανδού (άλλοτε διεθνούς) εξτρέμ Ελέρο Ελία, που μένει ελεύθερος στις 6 Αυγούστου από την Μπασακσεχίρ με την οποία ετοιμάζεται να στεφθεί πρωταθλητής Τουρκίας (έχει ήδη «κλειδώσει» τον τίτλο).

Ο Ελία είναι πλέον 33 χρονών, εντούτοις, παραμένει πολύ ενεργός κι έχει «γεμάτες» χρονιές, καταγράφοντας φέτος 28 συμμετοχές με 3 γκολ και 2 ασίστ με τη φανέλα της τουρκικής ομάδας.
Το βασικό «αγκάθι» είναι το αρκετά «αλμυρό» κασέ του, με τον Ρόκα να «ζυγίζει» τα δεδομένα και το κατά πόσο θα είναι εφικτό, να φέρει τα ποσά κοντά στις δυνατότητες του Παναθηναϊκού.