Ολυμπιακός: Το έβδομο του Αβραάμ και η αγκαλιά του Μαρινάκη

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος είναι από τα πρόσωπα που ξεχωρίζουν από τη φιέστα του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του 45ου πρωταθλήματος.

Ολυμπιακός: Το έβδομο του Αβραάμ και η αγκαλιά του Μαρινάκη

Οι στιγμές που μπορεί να ξεχωρίσει κανείς από τη φιέστα του Ολυμπιακού είναι πολλές. Πάντα όταν η χαρά ξεχειλίζει όλοι απελευθερώνονται και εκφράζονται πιο ελεύθερα ή ακόμη καλύτερα όπως αισθάνονται. Οι «ερυθρόλευκοι» χάρηκαν με τη ψυχή τους την κατάκτηση του τροπαίου.

Πανηγύρισαν με τον κόσμο τους στους δρόμους του Πειραιά, αλλά πλέον στρέφουν την προσοχή τους στην επόμενη ημέρα και αυτή δεν μπορεί να περιμένει. Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του τον τελικό με την ΑΕΚ, αλλά και τη ρεβάνς με τη Γουλβς.

Θα σταθούμε, όμως, για λίγο ακόμα στη φιέστα και ειδικά σε μία στιγμή που έκανε εντύπωση. Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού γιόρταζαν στα αποδυτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης» και είχαν γίνει ένα κουβάρι. Δικαιολογημένα έκαναν σαν μικρά παιδιά, διότι δούλεψαν πολύ όλη τη σεζόν για να φτάσουν σε αυτό το σημείο.

Κάπου εκεί μπήκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στα αποδυτήρια προκειμένου να τους συγχαρεί. Και σε τέτοιες στιγμές τα λόγια είναι περιττά. Αυτό έκανε και ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, ο οποίος απλά συνεχάρη τους παίκτες της ομάδας του. Ξεχωρίζουμε, όμως, την αγκαλιά του στον Αβραάμ Παπαδόπουλο.

Με ξεχωριστό τρόπο χαιρέτισε τον Έλληνα στόπερ, για τον οποίο δεν το έχει κρύψει ποτέ ότι του έχει ιδιαίτερη συμπάθεια. Κι αυτός άλλωστε έχει συμπεριφερθεί άψογα στον σύλλογο και στον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος έχει κάνει πραγματικότητα ότι του έχει ζητήσει.

Μπορεί και κάτι να σημαίνει αυτή η αγκαλιά για το μέλλον του Αβραάμ στον σύλλογο. Η επόμενη ημέρα θα βρει τον Παπαδόπουλο στον Ολυμπιακό και αυτό που μένει είναι η απόφαση από τι πόστο. Πάντως, όπως και να ‘χει πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που είναι ξεχωριστή προσωπικότητα, ένα μεγάλο κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό. Για τον Αβραάμ αυτό ήταν το έβδομο πρωτάθλημα που κατέκτησε με την ερυθρόλευκη φανέλα και μάλιστα όποτε του ζητήθηκε να αγωνιστεί το έκανε με επιτυχία, ενώ και ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ζητήσει να μείνει στην ομάδα.