Κριτική Ολυμπιακού: Σε κέφια οι Ραντζέλοβιτς και Φορτούνης

Οι Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και Κώστας Φορτούνης από τους κορυφαίους της νίκης του Ολυμπιακού με 3-0 επί της ΑΕΚ.

Κριτική Ολυμπιακού: Σε κέφια οι Ραντζέλοβιτς και Φορτούνης

ΣΑ: Όσες φορές χρειάστηκε ήταν εκεί που έπρεπε. Στο 43’ στο σουτ του Σιμάνσκι, στο 45’ στο σουτ του Βέρντε και στο 58’ στο σουτ του Μάνταλου. Από δικό του βολέ λίγο έλειψε να σκοράρει ο Ραντζέλοβιτς στο 17’. Εξαιρετικός!

ΓΚΑΣΠΑΡ: Είχε καλές και κακές στιγμές. Ξεκίνησε ως δεξιός μπακ και στο δεύτερο ημίχρονο πέρασε σε ρόλο δεξιού εξτρέμ. Δεν βοήθησε ιδιαίτερα επιθετικά, ενώ ανασταλτικά τα πήγε αρκετά καλά απέναντι στον Αλμπάνη.

ΣΙΣΕ: «Καθάρισε» αρκετές φάσεις, ενώ λίγο έλειψε να σκοράρει με κεφαλιά στο 17’. Έδειξε ότι είναι σε καλή κατάσταση ο Σενεγαλέζος.

ΜΠΑ: Ήταν από τους κορυφαίους του Ολυμπιακού, καθώς όσες φορές η μπάλα πέρασε από το οπτικό του πεδίο, έκανε πάντα σωστές επιλογές. Επανήλθε σιγά-σιγά στα καλά ματς ο Σενεγαλέζος μετά από μία «κοιλιά» που είχε κάνει. Βγήκε στο 73’ και έδωσε τη θέση του στον Αβραάμ.

ΤΣΙΜΙΚΑΣ: Δεν είναι ο Τσιμίκας που ξέραμε προ καραντίνας εποχής, δεν έχει την σπιρτάδα που γνωρίζαμε, όμως, παραμένει έστω και… σβηστός όταν παίζει, μία πολύτιμη μονάδα για τον Ολυμπιακό.

ΓΚΙΓΙΕΡΜΕ: Δεν απέφυγε τα λάθη ο Βραζιλιάνος, περισσότερο επειδή φαινόταν να πηγαίνει στις φάσεις πιο χαλαρά. Ωστόσο, όσο περνούσε η ώρα πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο.
ΚΑΜΑΡΑ: Από τα δικά του πόδια ξεκίνησε το πρώτο γκολ του Βαλμπουενά με τη μαγική μπαλιά στον Φορτούνη, ενώ στο 73’ πίεσε τον Οικονόμου και τελικά εκείνος σκόραρε για το 3-0, συνεχίζοντας την τρομερή παράδοση εναντίον της ΑΕΚ. Πιο καλός ήταν στο β’ μέρος, πρεσάροντας αρκετά ψηλά και αγωνιζόμενος στην κλασική του θέση στο 4-3-3. Λίγο πιο μπροστά από τους Μπουχαλάκη και Γκιγιέρμε, κάτι σαν «ψευτοδεκάρι»

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Τα έκανε όλα, πλην του γκολ! Είχε την ασίστ με το κεφάλι στο 1-0, είχε άλλη μία φοβερή ασίστ με απίστευτη μπαλιά στον Ραντζέλοβιτς για το 2-0, είχε συμμετοχή και στο τρίτο γκολ και στο τέλος έπαιξε και σε ρόλο κυνηγού, όταν βγήκε ο Ελ Αραμπί. Άλλο ένα πολύ καλό παιχνίδι από τον αρχηγό, μετά την ηγετική του εμφάνιση στο Ηράκλειο.
ΡΑΝΤΖΕΛΟΒΙΤΣ: Αρπάζει την ευκαιρία από τα μαλλιά ο Σέρβος, ο οποίος αφού έχασε μία καλή ευκαιρία στο 17΄, πέτυχε στη συνέχεια μία γκολάρα στο 21’ και ήταν από τους κορυφαίους του Ολυμπιακού. Κονταροχτυπιέται με τον Φορτούνη για τον τίτλο του MVP.

ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ: Είχε ένα καλό σουτ στο 7’ που έφυγε, στο 10’ άνοιξε το σκορ και σε γενικές γραμμές είχε πολλές καλές στιγμές στο ματς. Αν και έπεσε η απόδοσή του όσο περνούσε η ώρα, όποτε έπαιρνε την μπάλα, η άμυνα της ΑΕΚ ανησυχούσε αρκετά. Θα μπορούσε να πετύχει κι άλλο ένα γκολ στη φάση του 3-0, αλλά τη δόξα του την έκλεψε ο Οικονόμου που έδιωξε πάνω από τη γραμμή.
ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Είναι άτυχος ο Μαροκινός. Ενώ δύο φορές του παρουσιάστηκε η ευκαιρία στο πρώτο τρίλεπτο να ανοίξει το σκορ, οι προσπάθειές του δεν βρήκαν στόχο. Βγήκε στο 63’ και έδωσε τη θέση του στον Μπουχαλάκη.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Μπήκε στο 63’ αντί του Ελ Αραμπί και βοήθησε αρκετά στη μεταβίβαση της μπάλας από την άμυνα στην επίθεση.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Μπήκε στο 63’αντί του Ραντζέλοβιτς, ήταν μέσα σε δύο-τρεις φάσεις, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει.

ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ: Μπήκε στο 73’ αντί του βαλμπουενά και έδειξε αρκετά κεφάτος.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Μπήκε στο 73’ αντί του Μπα για να πάρει και εκείνος λεπτά συμμετοχής στο ματς – φιέστα του Ολυμπιακού.

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: Τιμής ένεκεν μπήκε στο φινάλε του ματς αντί του Φορτούνη για να γευτεί κι εκείνος το… νέκταρ από την τελευταία αναμέτρηση στο Καραϊσκάκη για τη φετινή χρονιά.