Super League 1: Φιέστα και «άρωμα» τελικού, για τη 2η θέση ο ΠΑΟΚ, το «αντίο» του Δώνη

Τα ματς Ολυμπιακός - ΑΕΚ, ΠΑΟΚ - Άρης Παναθηναϊκός - ΟΦΗ συμπεριλαμβάνονται στο πρόγραμμα της 10ης και τελευταίας αγωνιστικής των Playoffs της Super League 1.

Super League 1: Φιέστα και «άρωμα» τελικού, για τη 2η θέση ο ΠΑΟΚ, το «αντίο» του Δώνη

Με τρεις αναμετρήσεις σε Καραϊσκάκη, Τούμπα και ΟΑΚΑ στις 20:00 διεξάγεται η 10η αγωνιστική των Playoffs της Super League 1 την Κυριακή 19 Ιουλίου, ολοκληρώνοντας το ελληνικό πρωτάθλημα για τη σεζόν 2019-2020.

Όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στο Καραϊσκάκη, όπου ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει την ΑΕΚ, λίγες μέρες πριν τον μεταξύ τους τελικό για το Κύπελλο Ελλάδος. Μετά το τέλος του αγώνα θα πραγματοποιηθεί η φαντασμαγορική φιέστα για το 45ο πρωτάθλημα των Πειραιωτών. Άπαντες εντός αποστολής για τους γηπεδούχους, ακόμα και οι τραυματίες Σουντανί, Χριστοδουλόπουλος, Χασάν. Δεν παίζει ο Ομάρ. Χωρίς Λόπες και Τσιγκρίνσκι η Ένωση, η οποία θα επιδιώξει το διπλό, ευελπιστώντας σε ήττα του ΠΑΟΚ, σε μια ύστατη προσπάθεια για τη δεύτερη θέση.

Την ίδια ώρα, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Άρη. Η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα θέλει τουλάχιστον τον βαθμό για να εξασφαλίσει την 2η θέση, ενώ θα παραταχθεί χωρίς τον Ίνγκασον, αλλά με τον Κούτσια για πρώτη φορά στην αποστολή. Με όλους τους ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεσή του θα παραταχθεί ο Μίκαελ Ένινγκ.

Τέλος, στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ, στο τελευταίο ματς του Γιώργου Δώνη στον πάγκο των «πρασίνων», οι οποίοι έχουν αποστολή με 16 Έλληνες παίκτες. Πολλά αγωνιστικά προβλήματα για την ομάδα του Γιώργου Σίμου, χωρίς τους τραυματίες Σωτηρίου, Τσιλιανίδης, Σόουζα, εκτός ο τιμωρημένος Μαρινάκης και οι Μεγιάδο, Σακόρ, Σεμέδο, Δερμιτζάκης, Μπολάκης, Μάνος και Νάστος.

Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής των Playoffs της Super League 1:

Κυριακή 19/7
20:00 Ολυμπιακός - ΑΕΚ
20:00 ΠΑΟΚ - Άρης
20:00 Παναθηναϊκός - ΟΦΗ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

  1. Ολυμπιακός 88
  2. ΠΑΟΚ 72
  3. ΑΕΚ 69
  4. Παναθηναϊκός 55
  5. Άρης 41
  6. ΟΦΗ 36