Ολυμπιακός: Η Τουλούζ θέλει να ξεφορτωθεί το συμβόλαιο του Γκραντέλ

Το βαρύ συμβόλαιο του Μαξ Γκραντέλ είναι βραχνάς για την Τουλούζ που θέλει να το ξεφορτωθεί, ενώ στον Ολυμπιακό παρακολουθούν τις εξελίξεις για το θέμα.

Ολυμπιακός: Η Τουλούζ θέλει να ξεφορτωθεί το συμβόλαιο του Γκραντέλ

Το όνομα του Μαξ Αλέν Γκραντέλ βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού με τους εξτρέμ. Τα δεδομένα για τον παίκτη είναι λίγο πολύ γνωστά. Το τμήμα σκάουτινγκ των Πειραιωτών τον έχει τσεκάρει και τον ξέρει πολύ καλά, ενώ και ο Πέδρο Μαρτίνς είναι θετικός.

Ο Ιβοριανός αυτή την περίοδο βρίσκεται στην προετοιμασία της Τουλούζ στην Ισπανία, αλλά το μυαλό του είναι στον Ολυμπιακό, διότι και ξέρει για το ενδιαφέρον του και είναι θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Το θέμα με τον 32χρονο ακραίο επιθετικό είναι πως η Τουλούζ ναι μεν έπεσε στη δεύτερη κατηγορία, αλλά έχει συμβόλαιο μαζί της, το οποίο εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι. Στον Ολυμπιακό θέλουν να τον ντύσουν στα ερυθρόλευκα, αλλά περιμένουν τις εξελίξεις και πως θα μείνει ελεύθερος ο ποδοσφαιριστής.

Ακόμη δεν έχει γίνει κάτι παρά το έμπρακτο ενδιαφέρον των Πειραιωτών. Η Τουλούζ δεν θα αντέξει το μεγάλο συμβόλαιο του Ιβοριανού και θέλει να το ξεφορτωθεί. Θα προσπαθήσει να βάλει έστω και λίγα χρήματα στο ταμείο της, αλλά αυτό δεν είναι και το πιο εύκολο. Ο Γκραντέλ είναι ένα από τα βαριά της συμβόλαια αφού εισπράττει 100.000 ευρώ το μήνα.

Θέλει να βγάλει από πάνω της το συμβόλαιο του Γκραντέλ και στον Ολυμπιακό παρακολουθούν με υπομονή τις εξελίξεις με τον 32χρονο άσο. Το σίγουρο είναι πως η Τουλούζ δεν έχει σκοπό να μείνει με αυτό το συμβόλαιο και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.