Έντονα συναισθήματα σε Περιστέρι, Αγρίνιο και οι δηλώσεις του Ρισβάνη (vids)

Το ποδόσφαιρο χαρίζει έντονες στιγμές και πολλές φορές τα συναισθήματα που δημιουργεί είναι πολύ δυνατά. Έτσι έγινε και την τελευταία αγωνιστική των play out σε Περιστέρι και Αγρίνιο με Πανιώνιο και Παναιτωλικό αντίστοιχα.

Έντονα συναισθήματα σε Περιστέρι, Αγρίνιο και οι δηλώσεις του Ρισβάνη (vids)

Τα play out ολοκληρώθηκαν με τον Πανιώνιο να τερματίζει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και να αποχαιρετά τη Super League 1. Οι στιγμές που ακολούθησαν μετά το τελευταίο σφύριγμα του ρέφερι ήταν αρκετά έντονες.

Οι ποδοσφαιριστές των "κυανέρυθρων" δεν μπορούσαν να κρύψουν τη στεναχώρια τους για το γεγονός πως δεν κατάφεραν να σώσουν την ομάδα της Νέας Σμύρνης. Τα συναισθήματα ήταν έντονα με τους ποδοσφαιριστές να μη συγκρατούν τα δάκρυα τους και τον Λεωνίδα Βόκολο να προσπαθεί να τους παρηγορήσει.

Σε μία άλλη γωνία του γηπέδου ο Σπύρος Ρισβάνης που έχει περάσει από τον Πανιώνιο έκανε δηλώσεις και εξέφραζε την πίκρα του για τον υποβιβασμό των "κυανέρυθρων".

Στο Αγρίνιο τα συναισθήματα ήταν πολύ διαφορετικά και οι στιγμές όμορφες. Ο Παναιτωλικός πέρασε μία δύσκολη σεζόν, αλλά στο τέλος κατάφερε κι έμεινε στην κατηγορία. Οι παίκτες του είχαν ωραίες στιγμές μετά το τέλος του ματς με τον Βόλο και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το επόμενο πρωτάθλημα.

Ο Βόκολος παρηγορεί τους παίκτες του

Οι δηλώσεις του Σπύρου Ρισβάνη

Και οι στιγμές στο Αγρίνιο