Ολυμπιακός: Η Μπέτις επιμένει για τον Ζοσέ Σα

Και νέα δημοσιεύματα στην Ισπανία για το ενδιαφέρον της Μπέτις για τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, Ζοσέ Σα και τη ρήτρα αποδέσμευσης.

Ολυμπιακός: Η Μπέτις επιμένει για τον Ζοσέ Σα

Ο Ζοσέ Σα έχει ανεβάσει για τα καλά τις μετοχές του με τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Ο Πορτογάλος πορτιέρε έγινε βασικός στην ομάδα του Πειραιά, έπαιξε σε μεγάλα ευρωπαϊκά παιχνίδια και ήδη έχει φτιάξει ένα πολύ καλό όνομα το οποίο συζητιέται αρκετά εδώ και πολύ καιρό.

Μία από τις ομάδες που φαίνεται πως ασχολείται σοβαρά με τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού είναι η Μπέτις. Η ομάδα της Ανδαλουσίας δεν ξεχνάει τον Ζοσέ Σα για τον οποίο μάλιστα έχουν επανέλθει τα ρεπορτάζ για πιθανή συνεργασία την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Η ΑΕΚ και οι δεκάδες ενστάσεις που έκανε στην ιστορία της

Σύμφωνα με τους Ισπανούς ο Σα είναι πολύ πιθανό να υπογράψει συμβόλαιο με τους "βερδιμπλάνκος" και να είναι αυτός ο νέος τους τερματοφύλακας την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Οι Ισπανοί αναφέρουν φυσικά πως υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης, η οποία είναι ύψους 15 εκατ. ευρώ.

Οι Ίβηρες τονίζουν πως με τους Πειραιώτες θα βρεθεί η χρυσή τομή στα μισά και θα μπορέσει έτσι να γίνει η μεταγραφή του στην ομάδα της Σεβίλλης. Το φλερτ των δύο πλευρών κρατάει αρκετές εβδομάδες και οι Ισπανοί επανήλθαν τώρα για τον πορτιέρε του Ολυμπιακού.

Το θέμα του Σα φαίνεται πως θα έχει… ψωμί μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Πάντως ο ποδοσφαιριστής δεν έχει πάρει θέση για όλα όσα γράφονται και φημολογούνται για το μέλλον του. Είναι ένα αρκετά σοβαρό ζήτημα και φυσικά πολλά θα εξαρτηθούν και από την πρόταση που θα φτάσει στον Πειραιά.