Ολυμπιακός: Πρόβλημα Ομάρ, δεν παίζει με ΑΕΚ

Πρόβλημα προέκυψε στον Ολυμπιακό με τον Ομάρ Ελαμπντελαουί - Τραυματίστηκε και δεν παίζει στο ματς με την ΑΕΚ - Τι γίνεται με τον τελικό του Κυπέλλου.

Ολυμπιακός: Πρόβλημα Ομάρ, δεν παίζει με ΑΕΚ

Στην αποστολή για το ματς με την ΑΕΚ συμπεριλήφθηκε κανονικά ο Ομάρ Ελαμπντελαουί όπως και όλοι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού όμως ο Νορβηγός δεν θα αγωνιστεί.

Τραυματίστηκε στη σημερινή (18/7) προπόνηση και θα μείνει εκτός. Ο Ελαμπντελαουί τέθηκε νοκ άουτ την τελευταία στιγμή, λόγω μίας σύσπασης. Ο Μαρτίνς δεν έχει φυσικά κανένα λόγο να ρισκάρει τη συμμετοχή του. Η εκτίμηση που τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή υπάρχει είναι ότι ο Ελαμπντελαουί θα είναι στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για τον τελικό του Κυπέλλου.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε τις επιλογές του και δεν έμεινε έξω κανένας! Με 30 παίκτες θα είναι ο Ολυμπιακός στο «Γ. Καραϊσκάκης» ώστε να είναι όλοι παρόντες στο ματς-γιορτή και στη φαντασμαγορική εκδήλωση που θα ακολουθήσει προκειμένου να τιμηθούν οι φετινοί πρωταθλητές και να αποθεωθούν όλοι από τον κόσμο τους.

Στην αποστολή είναι εκτός του Ομάρ και οι τραυματίες Σουντανί, Χασάν και Χριστοδουλόπουλος που θα κοπούν βέβαια από την 20αδα, όπως και πολλά νέα παιδιά που ενδεχομένως θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν στη διάρκεια του ντέρμπι, όπως έχει προαναγγείλει ο Μαρτίνς.

Αναλυτικά η αποστολή

Σα, Καραργύρης, Αλέν, Τζολάκης, Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Μπα, Σισέ, Σεμέδο, Μαρτίνης, Τσιμίκας, Ξενιτίδης, Καφού, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Μπέλιτς, Γκιλιέρμε, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Λοβέρα, Χριστοδουλόπουλος, Σουντανί, Μπρούνο, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Σουρλής, Χασάν, Ελ Αραμπί.