Η αλήθεια για τον Ομάρ και τη Γαλατασαράι

Οι Τούρκοι επιμένουν ότι η Γαλατασαράι τα έχει βρει σε όλα με τον Ελαμπντελαουί για τριετές συμβόλαιο. Προς το παρόν δεν προκύπτει ότι έχει υπογράψει στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης, αλλά έχει μία εξαιρετική προσφορά στα χέρια του.  

Η αλήθεια για τον Ομάρ και τη Γαλατασαράι

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση δεξιού μπακ και αυτό δεν είναι κρυφό. Όσο ο Ελαμπντελαουί δεν υπογράφει την ανανέωση του συμβολαίου του ή για την ακρίβεια, όσο διατηρείται αυτή η οικονομική απόσταση ανάμεσα στις δύο πλευρές, είναι λογικό οι Πειραιώτες να εξετάζουν διάφορες επιλογές όπως του Ράφαελ της Λιόν, του Τζεράλντες της Σπόρτινγκ ή του Γιόχανσον που έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό και προτάθηκε.

Το θέμα είναι ότι στην Τουρκία επιμένουν πώς ο Ελαμπντελαουί τα έχει βρει σε όλα με τη Γαλατασαράι και πώς έχει ήδη υπογράψει. Η αλήθεια είναι ότι ο Ομάρ έχει στα χέρια του μία εξαιρετική προσφορά που αγγίζει τα 5,5 εκ. ευρώ συνολικά για τρία χρόνια (του προσφέρουν και πριμ υπογραφής).

Ακόμα όμως δεν έχει υπογράψει πουθενά, ούτε στην Γαλατά, ούτε κάπου αλλού. Πράγματι, όμως, η πρόταση που έχει από την ομάδα της Κωνσταντινούπολης είναι εξαιρετική, η καλύτερη απ’ όλες! Υπομονή λοιπόν... Ο Ομάρ αυτή τη στιγμή είναι συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του με τον Ολυμπιακό και δείχνει ανεπηρέαστος απ’ όλα αυτά που κυκλοφορούν. Προφανώς και επεξεργάζεται στο μυαλό του τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί και τι σκοπεύει να κάνει την επόμενη σεζόν, όμως, αυτή τη στιγμή τον ενδιαφέρει να κλείσει ιδανικά η χρονιά του με τους Πειραιώτες.

Προς το παρόν πάντως οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ της παραμονής του στο λιμάνι.