Ατρόμητος: Χωρίς Ντε Πο με Πανιώνιο - Αρνητικά τα τεστ κορονοϊού

Αντιμέτωπος με τον Πανιώνιο έρχεται αύριο (18/7 19:15) ο Ατρόμητος και ο Σάββας Παντελίδης έκανε γνωστή την αποστολή των Περιστεριωτών. Αρνητικά όλα τα τεστ μοριακού ελέγχου κορονοϊού στα οποία υποβλήθηκαν οι "κυανόλευκοι". 

Ατρόμητος: Χωρίς Ντε Πο με Πανιώνιο - Αρνητικά τα τεστ κορονοϊού

Με απογευματινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου για το αυριανό (18/7 19:15) παιχνίδι με τον Πανιώνιο στο Περιστέρι στο πλάισιο της 7ης αγωνιστικής των πλέι άουτ της Super League 1.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Σάββας Παντελίδης ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία συμμετέχει ο Χαρίσης παρότι είχε κάνει λίγες ολοκληρωμένες προπονήσεις μέσα στη βδομάδα. Αντιθέτως απουσιάζει ο Ντε Πο που δέχθηκε κόκκινη κάρτα στο ματς με το Βόλο.

Να σημειωθεί, πως για πρώτη φορά φέτος οι παίκτες που δεν βρίσκονται στην αποστολή θα έχουν ρεπό ενώ με την ολοκλήρωση του αγώνα οι παίκτες θα πάρουν άδεια για ολιγοήμερες διακοπές.

Αναλυτικά η αποστολή του Ατρόμητου για το ματς με τον Πανιώνιο: Μανδάς, Στρούγγης, Γκάλο, Γούτας, Νταβιώτης, Κιβρακίδης, Ούμπιδες, Ρισβάνης, Ραμπέγιο, Γιακουμάκης, Νάτσος, Ενσικουλού, Μπουσούλατζιτς, Ανδρούτσος, Μανούσος, Μέγιερι, Βέλλιος, Χαρίσης, Κατράνης και Καχίλα.

Τέλος, αρνητικά ήταν τα τεστ μοριακού ελέγχου κορονοϊού στα οποία υποβλήθηκαν την Τετάρτη (15/7) οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο, τα στελέχη και οι εργαζόμενοι της ΠΑΕ Ατρόμητος. Αυτό ήταν το 9ο κατα σειρά τεστ και πραγματοποιήθηκε, ενόψει του αγώνα με τον Πανιώνιο για την τελευταία αγωνιστική των πλέι άουτ.