Τι είπε ο Μαρτίνς για τα δύο ματς με την ΑΕΚ και τη ρεβάνς με τη Γουλβς

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς θέλει δύο νίκες στα ματς με την ΑΕΚ, για… διαφορετικούς λόγους και έχει ήδη έτοιμο το πλάνο για τη Γουλβς, αλλά… «όλα στην ώρα τους» όπως είπε.

Τι είπε ο Μαρτίνς για τα δύο ματς με την ΑΕΚ και τη ρεβάνς με τη Γουλβς

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του δύο παιχνίδια με την ΑΕΚ και ο Πέδρο Μαρτίνς φρόντισε να διαχωρίσει τις ιδιαιτερότητες και τις διαφορές που έχει το κάθε ένα από αυτά. Ο Πορτογάλος τεχνικός των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως η ομάδα του θέλει τη νίκη την Κυριακή (19/7), στην τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ για να γιορτάσει μαζί με τον κόσμο (σ.σ. έχει στηθεί γιορτή για την απονομή) την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και για τον τελικό Κυπέλλου επεσήμανε πως διακυβεύεται ένας τίτλος που είναι στόχος της ομάδας για το «νταμπλ».

Ο τεχνικός των Πειραιωτών παράλληλα, αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ και φυσικά στη ρεβάνς με τη Γουλβς για το Europa League.

Αναλυτικά ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στη κάμερα της NOVA για:

Το παιχνίδι με την ΑΕΚ:

«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, με κίνητρο και για τις δύο ομάδες, καθώς η ΑΕΚ θέλει τη νίκη για τις όποιες ελπίδες έχει για την δεύτερη θέση και ο Ολυμπιακός για το γόητρο της ομάδας, αλλά και για να κλείσει η σεζόν όπως πρέπει και να δώσουμε άλλη μία χαρά στους φιλάθλους της ομάδας μας. Πήραμε το πρωτάθλημα που ήταν ο πρωταρχικός μας στόχος, όμως δεν κατακτήσαμε μόνο αυτό, είχαμε πολύ ωραίες στιγμές, παίξαμε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, ήταν πολλά ματς που παίξαμε πολύ καλά, κερδίσαμε σε νοοτροπία και παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο ή μικροί σε ηλικία και βοήθησαν. Τώρα πρέπει να κερδίσουμε το τελευταίο παιχνίδι για να χαρεί ο κόσμος σε μία μέρα γιορτής για την ομάδα».

Το ματς με τον ΟΦΗ:

«Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με αυτό, έπαιξαν με όρεξη κι αυτό δείχνει πως όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι από τη δουλειά που γίνεται και φυσικά αυτό περιμένω και την Κυριακή. Γι αυτό μην σας κάνει εντύπωση αν δείτε πάλι αλλαγές και νέα παιδιά να παίζουν και να βοηθούν την ομάδα».

Το εάν περιμένει δύο εντελώς διαφορετικά παιχνίδια με την ΑΕΚ, αυτό της Κυριακής αλλά και εκείνο που θα ακολουθήσει για τον τελικό του Κυπέλλου:

«Φυσικά και περιμένω δύο διαφορετικά παιχνίδια, είναι δύο διαφορετικά παιχνίδια. Η ΑΕΚ θέλει τη νίκη για την δεύτερη θέση την Κυριακή κι εμείς για να χαρεί ο κόσμος την ημέρα που κατακτά η ομάδα του πρωτάθλημα. Ο τελικός Κυπέλλου είναι κάτι άλλο και οι δύο ομάδες θέλουν τον τίτλο, θέλουν να κατακτήσουν το Κύπελλο, εμείς για να πάρουμε το νταμπλ και να κατακτήσουμε και τον δεύτερο στόχο μας».

Το αν έχει αποφασίσει για το πλάνο με το οποίο θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στον τελικό και στον αγώνα με τη Γουλβς:

«Ναι, αυτό είναι ξεκάθαρο στο μυαλό μου και στο μυαλό όλων. Όμως όλα θα πρέπει να γίνουν στην ώρα τους. Πρώτα το παιχνίδι της Κυριακής στο οποίο πρέπει να είμαστε σοβαροί και να κερδίσουμε, μετά το Κύπελλο και μετά το παιχνίδι με την Γουλβς. Στο πως θα παίξουμε και το πλάνο των αγώνων είναι ξεκάθαρο».

Το πόσο δύσκολο είναι να προετοιμάζει την ομάδα του για τρία παιχνίδια, αλλά την ίδια ώρα να σχεδιάζει και μεταγραφικά την ομάδας:

«Κάνουμε πολύ δουλειά. Είναι δύσκολο αλλά για αυτό είμαστε εδώ. Έχουμε στο μυαλό μας το πώς θα αγωνιστούμε την Κυριακή, να ετοιμαστούμε για τον τελικό και φυσικά το ματς για το Europa League. Είναι κάτι που το δουλεύουμε πολύ και πολλοί άνθρωποι που τρέχουν όλα τα θέματα του Ολυμπιακού. Είναι δύσκολο αλλά αυτή είναι η δουλειά μας».