Η Σπόρτινγκ για Τάμαρι

Ο Μούσα Αλ Τάμαρι που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό έχει προταθεί στη Σπόρτινγκ Λισαβόβας και η περίπτωση του εξετάζεται σοβαρά.

Η Σπόρτινγκ για Τάμαρι

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Μούσα Αλ Τάμαρι, στον οποίο έχει κάνει πρόταση ο ΑΠΟΕΛ για να ανανεώσει το συμβόλαιο του κι εκείνος ακόμη δεν έχει απαντήσει. Ο Ιορδανός εξτρέμ έχει παραδεχτεί δημόσια πως το ενδιαφέρον των Πειραιωτών είναι το πιο σοβαρό που υπάρχει.

Το ότι δεν θα συνεχίσει στον ΑΠΟΕΛ είναι κάτι που θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο και πλέον και στην Κύπρο το έχουν πάρει απόφαση. Πληροφορίες από την Πορτογαλία, όμως, θέλουν την υπόθεση να περιπλέκεται.

Συγκεκριμένα οι Ίβηρες αναφέρουν ότι η Σπόρτινγκ Λισαβόνας εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του 23χρονου ακραίου επιθετικού του ΑΠΟΕΛ. Ο παίκτης έχει προταθεί στα "λιοντάρια" και η περίπτωση του δεν τους αφήνει αδιάφορους. Αρέσει στους Πορτογάλους και το όνομα του φέρεται να υπάρχει σε περίοπτη θέση στη λίστα τους.

Θυμίζουμε ότι ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης έχει δηλώσει πως η ομάδα της Λευκωσίας είχε δεχτεί επίσημη πρόταση από την Αλμερία, η οποία ήταν ύψους 2,5 εκατ. ευρώ και την έχει απορρίψει. Ο ισχυρός άνδρας της κυπριακής ομάδας θεωρεί ότι ο Τάμαρι είναι παίκτης που δύσκολα μπορεί να αντικατασταθεί, αλλά βλέπει ότι δύσκολα θα μπορέσει και να τον κρατήσει.