Μασούρας: «Θέλουμε το νταμπλ, τελικός με Γουλβς, Ολυμπιακός και ΑΕΚ οι καλύτερες ομάδες»

Ο Γιώργος Μασούρας παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη με τον επιθετικό του Ολυμπιακού να αναφέρεται στον Πέδρο Μαρτίνς, τον τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ, αλλά και τον επαναληπτικό με την Γουλβς για το Europa League. 

Μασούρας: «Θέλουμε το νταμπλ, τελικός με Γουλβς, Ολυμπιακός και ΑΕΚ οι καλύτερες ομάδες»

Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό των Τρικάλων "Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6" παραχώρησε ο Γιώργος Μασούρας. Ο εξτρέμ του Ολυμπιακού, αποθέωσε τον προπονητή του Πέδρο Μαρτίνς τονίζοντας χαρακτηριστικά πως οι ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών καταλαβαίνουν τον Πορτογάλο κόουτς με τα... μάτια.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στη ρεβάνς με την Γουλβς για το Europa League, τονίζοντας πως πρόκειται για τελικό, ενώ υπογράμμισε πως έχει πολλά ακόμα να προσφέρει στους "ερυθρόλευκους", αλλά και ότι στόχος του Ολυμπιακού είναι να κατακτήσει το νταμπλ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Μασούρας:

Για την περίοδο μετά τον κορονοϊό: «Αυτό που συνέβη ήταν κάτι πρωτόγνωρο για όλες τις ομάδες, σε ολόκληρο τον πλανήτη. Εμείς πιστεύω εμφανιστήκαμε σοβαροί και σε πολύ καλό επίπεδο, μπήκαμε γρήγορα στους ρυθμούς που απαιτούσε ο προπονητής μας, και για αυτό παρουσιάσαμε τόσο καλή εικόνα σαν ομάδα. Το μυστικό της επιτυχίας μας είναι το πολύ καλό κλίμα που έχουμε στην ομάδα. Μιλώντας από την προσωπική μου πλευρά, θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα το ότι έχουμε τον ίδιο προπονητή για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν. Γνωρίζουμε πλέον ακριβώς τι θέλει και με τα μάτια καταλαβαίνουμε τι μας ζητάει και στις προπονήσεις και στο παιχνίδι».

Για την σεζόν του: «Για μένα είναι μια μαγική χρονιά. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ πέρυσι τέτοια εποχή ότι θα έπαιζα τόσα πολλά παιχνίδια, και ότι θα είχαμε τέτοια ευρωπαϊκή καταξίωση σε Champions και Europa League. Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι στην ομάδα. Θέλω να βοηθάω με όλες μου τις δυνάμεις και πιστεύω πως έχω να δώσω πολλά πράγματα ακόμα».

Για την φιέστα του Ολυμπιακού: «Για τον πανηγυρισμό του πρωταθλήματος θα βγούμε την Κυριακή στον Πειραιά, ώστε να πανηγυρίσουμε την κατάκτηση με τον κόσμο μας. Θέλουμε ο κόσμος να είναι κοντά στην ομάδα και να γιορτάσει μαζί μας το πρωτάθλημα».

Για τα ματς που έρχονται: «Το παιχνίδι με την ομάδα της Γουλβς είναι για μας ένας τελικός. Θα πάμε να τα δώσουμε όλα για την είσοδο στο final 8. Την παρακολουθώ συνεχώς την ομάδα της Γουλβς. Είναι μια πολύ καλή και συμπαγής ομάδα, αλλά θα βρούμε πιστεύω την λύση και θα την αντιμετωπίσουμε. Στον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ θα αγωνιστούν οι 2 καλύτερες ομάδες του φετινού πρωταθλήματος. Είναι μοιρασμένες οι πιθανότητες διότι είναι ένας τελικός και εμείς προφανώς πάμε να τον κερδίσουμε ώστε να κατακτήσουμε το νταμπλ».