Άρης - Παναθηναϊκός 0-1: «Στοπ» από Ξενόπουλο, γκολ από Κολοβό (highlights)

Ο τερματοφύλακας Ξενόπουλος απέκρουσε πέναλτι του Φετφατζίδη και ο Κολοβός σημείωσε ένα γκολ για να σφραγίσει τη νίκη του Παναθηναϊκού 1-0 επί του Άρη στο «Κλ. Βικελίδης»

Άρης - Παναθηναϊκός 0-1: «Στοπ» από Ξενόπουλο, γκολ από Κολοβό (highlights)

Με τις δύο ομάδες να μην έχουν κάτι να χάσουν, ο ρυθμός ήταν πολύ γρήγορος στο πρώτο ημίχρονο. Λούκας Σάσα και Φετφατζίδης (δις) από την πλευρά των γηπεδούχων δεν μπόρεσαν να απειλήσουν τον Ξενόπουλο ενώ στην αντίπαλη εστία ο Αργύρης Καμπετσής έχασε τεράστια ευκαιρία από το ύψος της μικρής περιοχής με τον Χουλιάν Κουέστα εξουδετερωμένο. Στο 12' ο Γιώργος Δεληζήσης έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα, από προσπάθεια του Ντανιέλ Μαντσίνι, ωστόσο με τη χρήση του VAR το γκολ ακυρώθηκε.

Δείτε ΕΔΩ τα highlights του αγώνα

Στο 39΄ο Μπρούνο Γκάμα κέρδισε τις κόντρες, μαζί και το πέναλτι από τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο. Ο Ξενόπουλος, ωστόσο, κράτησε το μηδέν για την εστία του και στις δύο προσπάθειες του Φετφατζίδη!

Στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους, ο Γιώργος Βρέσκας έδειξε και πάλι τη βούλα του πέναλτι, σε πτώση του Ρόουζ από σύγκρουση με τον Ξενόπουλο, ωστόσο ο διαιτητής από την Πιερία το... πήρε πίσω με τη συμβολή του VAR!

Στο 62΄ο νεοεισελθών Κολοβός σημάδεψε το αριστερό του δοκάρι του Κουέστα. Στο 75' από τη σέντρα του Ανουάρ και αδράνεια του Ρόουζ, ο Κολοβός με κεφαλιά-ψαράκι έκανε το 0-1! Σκορ το οποίο έμεινε μέχρι τέλους, παρά την αποβολή του Ρόουζ στο 86ο λεπτό, με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Άρης - Παναθηναϊκός: Ο Ξενόπουλος απέκρουσε το πέναλτι του Φετφατζίδη (vid)

MIKΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: «Κλ. Βικελίδης»
Άρης-Παναθηναϊκός 0-1
Σκόρερ: 75΄ Κολοβός
Διαιτητής: Βρέσκας (Πιερίας)
Κάρτες:Κόκκινες: Ρόουζ, Κίτρινες: Ρόουζ, Σάσα, Δεληζήσης, Μπαγκαλιάνης - Χατζηγιοβάνης, Ανουάρ.

Οι συνθέσεις:
ΆΡΗΣ (Μίχαελ Ένινγκ): Κουέστα, Μπακούτσης (78' Διαμαντόπουλος), Δεληζήσης, Μπαγκαλιάνης, Ρόουζ, Σάσα, Ματίγια, Γκάμα, Φετφατζίδης, Μαρτίνες (71' Σόουζα), Μαντσίνι.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌΣ (Γιώργος Δώνης): Ξενόπουλος, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Κουρμπέλης, Ζαγαρίτης, Αθανασακόπουλος (56' Σερπέζης), Ανουάρ, Μπουζούκης
(83' Μπεκ), Χατζηγιοβάνης (83' Θεοχάρης), Αλεξανδρόπουλος (59' Κολοβός), Καμπετσής (59' Μακέντα).