Αλέν: «Θα δουλέψω σκληρά για να κερδίσω την εμπιστοσύνη του προπονητή μου»

Για το πρώτο πρωτάθλημα της καριέρας του μίλησε ο Μπόμπι Άλεν, το πώς βίωσε την πρώτη του σεζόν στον Ολυμπιακό αλλά και για τα ματς που ακολουθούν. 

Αλέν: «Θα δουλέψω σκληρά για να κερδίσω την εμπιστοσύνη του προπονητή μου»

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο για την 9η αγωνιστική των Playoffs της Super League 1 (15/7, 19:15, LIVE στο fosonline.gr).

Μιλώντας για μεγάλους παίκτες σε υψηλό επίπεδοι ο Μπόμπι Άλεν παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της Nova μιλώντας για την εμπειρία του στο Λιμάνι φέτος:

«Είναι σπουδαίο συναίσθημα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος για τη δουλειά που έχουμε κάνει. Πρόκειται για μεγάλους παίκτες με υψηλό επίπεδο, η δουλειά είναι αυτή που έχει φέρει αυτά τα αποτελέσματα. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι στον τελικό του Κυπέλλου και στο Europa League», ανέφερε αρχικά για το πρωτάθλημα που κατέκτησε με τον Ολυμπιακό.

Για την ήττα από τον ΠΑΟΚ: «Υπάρχει απογοήτευση σε όλους τους παίκτες όπως είναι λογικό. Πρέπει να μείνει πίσω, να συνεχίσουμε στα επόμενα παιχνίδια, έχουμε μπροστά μας έναν τελικό Κυπέλλου και παιχνίδια για την Ευρώπη και πρέπει να τα νικήσουμε όλα».

Για τον αγώνα με τον ΟΦΗ: «Όποιος παίκτης επιλεχθεί, δίνει πάντα το 100% και είναι έτοιμος να τα δώσει όλα. Θα νικήσουμε αυτόν τον αγώνα».

Για την πρώτη του σεζόν στον Ολυμπιακό: «Θα ήθελα να παίζω περισσότερο, είναι φυσιολογικό. Αυτός είναι ο στόχος μου και την επόμενη σεζόν. Θα προσπαθήσω και θα δουλέψω σκληρά για να κερδίσω την εμπιστοσύνη του προπονητή μου».

Για τους νεαρούς Τζολάκη και Καραργύρη που μπήκαν στο Πανεπιστήμιο: «Έχουμε πολύ καλή ομάδα τερματοφυλάκων. Δουλεύουν πολύ σκληρά. Είναι μεγάλη επιτυχία αυτό που κατάφεραν. Είναι δύσκολο να συνδυάσεις και τις σπουδές και το ποδόσφαιρο».