Ολυμπιακός: Το παίρνει πάνω του ο Βαλμπουενά!

Αποφασισμένος για δυναμικό φίνις ο Ματιέ Βαλμπουενά, έτοιμος να ηγηθεί για νταμπλ και Ευρώπη με τον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Το παίρνει πάνω του ο Βαλμπουενά!

«Θα επιστρέψουμε σύντομα» καθησύχασε από την πρώτη στιγμή μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ τον κόσμο του Ολυμπιακού ο Ματιέ Βαλμπουενά, με τον Γάλλο άσο να είναι πεισμωμένος από την απώλεια του αήττητου αλλά και πανέτοιμος να ηγηθεί της προσπάθειας της ομάδας στα κρίσιμα που ακολουθούν.

Διότι μπορεί η κατάκτηση του τίτλου να ήταν ένα μεγάλο κίνητρο για τον πολύπειρο ποδοσφαιριστή -που ωστόσο είχε μια δεκαετία να πανηγυρίσει ένα πρωτάθλημα, μετά το μοναδικό που είχε πάρει στην καριέρα του με τη Μαρσέιγ-, αλλά το Κύπελλο και η περαιτέρω διάκριση στην Ευρώπη αποτελούν τεράστιες φιλοδοξίες για έναν παίκτη που βρίσκεται στη δύση της καριέρας του. Κι ο Βαλμπουενά δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει αυτές τις σπουδαίες ευκαιρίες να περάσουν ανεκμετάλλευτες.

Για τον Ματιέ υπήρξε κριτική με αφορμή την αγωνιστική παρουσία του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Και πράγματι ο Γάλλος, όπως γράψαμε και χθες, δεν είναι στον ρυθμό που είχε πριν από τον τραυματισμό του στη διάρκεια των πλέι οφ. Ίσως, όμως, αυτή η κριτική να είναι κάπως υπερβολική, με την έννοια ότι ο Βαλμπουενά θα μπορούσε πολύ εύκολα να αναδειχθεί σε πρωταγωνιστή της αναμέτρησης από κάποιες απλές λεπτομέρειες...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο σημερινό (15/7) ΦΩΣ με ένα κλικ!