Η αλήθεια για «Φέτφα»

Υπάρχει ακόμη μία διαφορά ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ποδοσφαιριστή, αλλά μπορεί να καλυφθεί και ο παίκτης να επιστρέψει στο λιμάνι.

Η αλήθεια για «Φέτφα»

Από την Τετάρτη το «ΦΩΣ» είχε προειδοποιήσει πρωτοσέλιδα: «Έλα “Φέτφα”... Άρχισαν οι συζητήσεις με τον Φετφατζίδη που αρέσει, αλλά δεν έχει ακόμη κλείσει στον Ολυμπιακό».

Κι όλα αυτά, τη στιγμή που έβγαινε μια εικόνα προς τα έξω ότι προέκυψε «ναυάγιο» στις συζητήσεις των δύο πλευρών. Δεν ήταν ακριβώς έτσι τα πράγματα...

Πού είναι η αλήθεια και πού το ψέμα; Στην πρώτη σοβαρή επαφή που έγινε, προέκυψε μία διαφορά. Μια διαφορά όμως που καλύπτεται φυσικά, καθώς τόσο ο σύλλογος, όσο και ο ποδοσφαιριστής θέλουν να ξανασυνεργαστούν μετά από πέντε χρόνια. Και ειδικά ο Φέτφα που πιο ξεκάθαρος δεν μπορούσε να ήταν όταν ενημέρωσε τον Ολυμπιακό για την κρούση που δέχτηκε από την ΑΕΚ.

Η πραγματικότητα λοιπόν είναι ότι οι συζητήσεις με τον Ολυμπιακό ξεκίνησαν μεσοβδόμαδα με την πλευρά του Φετφατζίδη και αναμενόταν το θέμα να τελειώσει θετικά ή αρνητικά (οδηγείται προς το «θετικά») εώς αύριο.

Πώς έχουν τα πράγματα αυτή τη στιγμή; Δεν έχει αλλάξει κάτι δραματικά με αυτό που έγραφε το «ΦΩΣ» την Τετάρτη. Απλώς αντί για να τελειώσει το θέμα την Κυριακή, το πιθανότερο είναι να ξεκαθαρίσει οριστικά από βδομάδα η υπόθεση, με τις πιθανότητες να είναι υπέρ της επιστροφής του Γιάννη στο λιμάνι.