ΟΦΗ: Η αποστολή για Ολυμπιακό

Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της Τετάρτης (15/7) με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των play off της Super League. Χειρουργείο ο Σωτηρίου

ΟΦΗ: Η αποστολή για Ολυμπιακό

Τον Ολυμπιακό στο Ηράκλειο υποδέχεται την Τετάρτη (15/7) ο ΟΦΗ στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των play off της Super League. Οι Κρητικοί ολοκλήρωσαν το απόγευμα της Τρίτης (15/7) χωρίς επιπλέον προβλήματα ενώ ο Δημήτρης Σωτηρίου θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου την Παρασκευή (17/7).

Ο πολύπειρος τερματοφύλακας θα υποβληθεί σε επέμβαση στους κοιλιακούς προσαγωγούς και θα αρχίσει άμεσα θεραπεία για να είναι έτοιμος στην προετοιμασία ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Εκτός από τον Σωτηρίου, ο Φελίπε Σόουζα ακολούθηε ατομικό πρόγραμμα ενώ ο Κοσμάς Τσιλιανίδης συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης και έμεινε εκτός αποστολής.

Στο τέλος της προπόνησης ο Γιώργος Σίμος ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία περιλαμβάνονται οι: Δερμιτζάκης, Ουάλι, Δεληγιαννίδης, Γιαννούλης, Νάστος, Κουτρουμπής, Βαφέας, Μπράουν, Περδίκης, Μπολάκης, Κοροβέσης, Μαρινάκης, Στάικος, Σουρνάκης, Σακόρ, Βίκτορ, Βαζ, Ναμπί, Σεμέδο, Νοικοκυράκης.

Εκτός έμειναν επίσης οι τιμωρημένοι Νέιρα, Φιγκεϊρέδο, καθώς και οι Μεγιάδο, Μάνος, Μίγγος.