Ξέσπασμα Μαρτίνς για όσους αμφισβητούν την ομάδα του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ξέσπασε εναντίον όσων αμφισβητούν τον Ολυμπιακού μετά την ήττα του στα play offs από τον ΠΑΟΚ.

Ξέσπασμα Μαρτίνς για όσους αμφισβητούν την ομάδα του

Μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ αρκετοί ήταν εκείνοι που έκαναν μία προσπάθεια να αμφισβητήσουν τον Ολυμπιακό και όλα όσα έχει πετύχει φέτος. Ο Πέδρο Μαρτίνς παραχώρησε συνέντευξη στη Nova και ξεσπάει εναντίον όλων εκείνων που έσπευσαν να αμφισβητήσουν την ομάδα του Πειραιά.

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε:

Για τη διαχείριση της ήττας:

«Καμία ήττα δεν είναι καλή, αλλά παραδόξως αυτή η ήττα φάνηκε πολύ χρήσιμη σε εμάς. Όλοι οι παίκτες μετά από αυτή την ήττα ξύπνησαν, ήταν μια αναγκαία επαγρύπνηση για εμάς. Έπρεπε όλοι να θυμηθούμε πως πρέπει να γίνουμε η ομάδα που ήμασταν».

Για την ομοιότητα με τη Λίβερπουλ:

«Είναι θετικό πως ο κόσμος πιστεύει σε εμάς. Πρέπει να σταματήσουμε να κάνουμε κάποια λάθη. Είναι ανθρώπινο αυτό που συνέβη, δεν έχει συμβεί μόνο σε εμάς. Ίσως παίζει ρόλο πως κατακτήσαμε πρόωρα τον τίτλο. Μοιάζει με την περίπτωση της Λίβερπουλ. Όμως η Λίβερπουλ δεν έχει κάτι άλλο να διεκδικήσει σε αντίθεση με εμάς».

Για του αριθμούς που λένε την αλήθεια:

«Θέλω να υπενθυμίσω κάποια πράγματα σε όσους μας αμφισβητούν. Ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής, καλύτερη άμυνα, καλύτερη επίθεση, πρώτο σκόρερ, δεν μπορεί κανείς να μας στερήσει τη λάμψη όσων κατακτήσαμε».

Για την υπόσχεση προς τους φίλους του Ολυμπιακού:

«Ναι, αυτή τη στιγμή η ομάδα δεν είναι σε καλή στιγμή, αλλά να είναι σίγουροι οι φίλοι μας πως στη συνέχεια θα είμαστε η ομάδα που έχουν συνηθίσει να βλέπουν!».

Δείτε εδώ όλη τη συνέντευξη του Πέδρο Μαρτίνς στη Nova