Ολυμπιακός: Το νέο μήνυμα παραμονής από τον Χασάν

Ο Αχμέντ Χασάν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ άγγιξε το γκολ και λίγο έλειψε για δεύτερη φορά να αλλάξει ματς του Ολυμπιακού ερχόμενος από τον πάγκο.

Ολυμπιακός: Το νέο μήνυμα παραμονής από τον Χασάν

Ακόμη δεν έχει βρεθεί η άκρη με την Μπράγκα για να μείνει ο Αχμέντ Χασάν και την επόμενη σεζόν στον Ολυμπιακό. Ο Αιγύπτιος επιθετικός, ωστόσο, στέλνει συνεχώς… μηνύματα παραμονής. Είναι πρώτος σκόρερ των «ερυθρόλευκων» στα πλέι οφ έχοντας σημειώσει τέσσερα γκολ, ενώ έχει παίξει βασικός σε μόλις δύο παιχνίδια, στα οποία και έχει σκοράρει.

Ο 27χρονος επιθετικός έφτασε συνολικά τα οκτώ γκολ με την ερυθρόλευκη φανέλα και με τον τρόπο του στέλνει μήνυμα παραμονής. Του ταιριάζουν ο Ολυμπιακός και η συνεργασία του με τον Πέδρο Μαρτίνς, θέλει να μείνει στην Ελλάδα και το δείχνει με κάθε τρόπο. Και στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ έπαιξε μόλις 13 λεπτά και ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις του Ολυμπιακού, με κορυφαία αυτήν που έχει «βγάλει» ο Πασχαλάκης. Ο τρόπος που εκτελεί σε εκείνη τη φάση ο Χασάν είναι δείγμα φορ μεγάλης κλάσης.

Πέρα απ' όλα αυτά αν το πολύ ωραίο τελείωμα του Χασάν κατέληγε στα δίχτυα του Πασχαλάκη θα ήταν η δεύτερη φορά που ο Αιγύπτιος θα ερχόταν από τον πάγκο και θα άλλαζε το ματς. Η πρώτη ήταν στο Περιστέρι που μπήκε και με υπέροχη κεφαλιά σκόραρε και έδωσε στον Ολυμπιακό τη νίκη.

Και είναι σημαντικό για τον Ολυμπιακό ότι ο Αιγύπτιος βρίσκεται σε τόσο καλή κατάσταση, διότι το ίδιο διάστημα βγάζει σημάδια κόπωσης ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Ο Μαροκινός επιθετικός είναι λογικό να μην έχει φρεσκάδα και έχει φανεί αυτό και με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ αλλά και με τον ΠΑΟΚ, παρά το γεγονός πως αρκετές φορές γύριζε στο κέντρο του γηπέδου για να πάρει μπάλα και να βοηθήσει στην ανάπτυξη του παιχνιδιού.