Ολυμπιακός: Το φυσάνε και δεν κρυώνει οι Βέλγοι για τον Ταμάρι

Μέχρι και στο Βέλγιο ασχολούνται με το φλερτ του Ολυμπιακού με τον Μούσα Αλ Ταμάρι και θυμούνται όταν μεγάλοι σύλλογοι της χώρας τον είχαν απορρίψει.

Ολυμπιακός: Το φυσάνε και δεν κρυώνει οι Βέλγοι για τον Ταμάρι

Μούσα Αλ Ταμάρι, ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχουν μπει στη ζωή του Ολυμπιακού για την ενίσχυση των άκρων της επίθεσης του. Οι Πειραιώτες έχουν βάλει στο… στόχαστρο τους τον Ιορδανό εξτρέμ του ΑΠΟΕΛ και όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν πως η μεταγραφή του είναι στο χέρι των Πειραιωτών.

Ο 23χρονος άσος είναι ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού αν και έχει συμβόλαιο με την κυπριακή ομάδα έως το καλοκαίρι του 2021. Τα δεδομένα είναι γνωστά και δεν έχουν αλλάξει. Ο ποδοσφαιριστής δεν έχει απαντήσει στην πρόταση ανανέωσης που του έχει καταθέσει ο ΑΠΟΕΛ.

Αυτό και μόνο λέει πολλά, ενώ πρόσφατες είναι οι δηλώσεις με τις οποίες παραδέχτηκε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν σκανάρει τον ποδοσφαιριστή και έχουν διαπιστώσει πως μπορεί να δώσει πνοή στα "φτερά" τους. Τον Αλ Ταμάρι θυμήθηκαν στο Βέλγιο και επιβεβαίωσαν πως οι Πειραιώτες είναι πολύ κοντά στην απόκτηση τους.

Οι Βέλγοι αναφέρουν στα ρεπορτάζ τους ότι ο ποδοσφαιριστής είχε προταθεί σε ομάδες της μεγάλης κατηγορίας του ποδοσφαίρου, αλλά είχε απορριφθεί. Αυτό είχε συμβεί πριν πάει στον ΑΠΟΕΛ και οι Βέλγοι θα μπορούσαν να τον πάρουν με 100 χιλιάδες ευρώ. Πλέον οι Βέλγοι τονίζουν πως ο Ταμάρι είναι έτοιμος να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του και αναμένεται επίσημη πρόταση από τον Ολυμπιακό.

Υπογραμμίζουν πως ήδη η ομάδα της Λευκωσίας έχει απορρίψει πρόταση ύψους 2,5 εκατ. ευρώ από την Αλμερία για τον Ιορδανό εξτρέμ. Πάντως το σίγουρο είναι πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να παίξει ένα παιχνίδι υπομονής για να μπορέσει να πάρει τον παίκτη από τον ΑΠΟΕΛ.