Δύσκολος ο Τσιμίκας για τη Νάπολι που κοιτάζει κι άλλου

Η Νάπολι έχει πάντα στη λίστα της τον Κώστα Τσιμίκα, για τον οποίο ωστόσο θεωρεί πως είναι δύσκολη περίπτωση κι έτσι εξετάζει κι άλλες περιπτώσεις.

Δύσκολος ο Τσιμίκας για τη Νάπολι που κοιτάζει κι άλλου

Η Νάπολι δεν ξεχνάει τον Κώστα Τσιμίκα, ο οποίος παραμένει στη λίστα της. Το όνομα του Έλληνα μπακ έχει περίοπτη θέση στη μεταγραφική λίστα των Ιταλών που θέλουν να ενισχύσουν το αριστερό άκρο της άμυνας τους.

Στην Ιταλία γράφτηκε ξανά το όνομα του Έλληνα μπακ για τον οποίο ωστόσο παραδέχονται ότι είναι μία πολύ δύσκολη περίπτωση. Γνωρίζουν ότι ο Ολυμπιακός θέλει 20 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή. Η Νάπολι είναι δύσκολο να φτάσει αυτό το ποσό κι έτσι στρέφει την προσοχή της προς άλλες κατευθύνσεις.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στην Ιταλία ο Τζενάρο Γκατούζο έχει στη λίστα του και τον Τζόρνταν Αμαβί της Μαρσέιγ. Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας της Μασσαλίας κοστίζει 9,5 εκατ. ευρώ και θεωρείται μία πολύ πιο προσιτή επιλογή από τον Τσιμίκα.

Ο παίκτης έχει γεννηθεί στη Γαλλία και έχει ρίζες στο Τογκό, ενώ αγωνίζεται στη Μαρσέιγ από το 2017. Είναι λοιπόν ένας ποδοσφαιριστής που έχει μπει στη λίστα της Νάπολι, διότι θεωρεί πως είναι πολύ δύσκολη η περίπτωση του Τσιμίκα.