Το γκολ που λείπει από τον Σεμέδο και οι λίστες των Πορτογάλων

Ο κορυφαίος ίσως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ήταν ο Ρούμπεν Σεμέδο και στην Πορτογαλία γίνεται εκτενής αναφορά στα κατορθώματα του.

Το γκολ που λείπει από τον Σεμέδο και οι λίστες των Πορτογάλων

Το ματς με τον ΠΑΟΚ στράβωσε για τον Ολυμπιακό, αλλά η ζωή συνεχίζεται, προχωράει παρακάτω. Από την αναμέτρηση με τους Θεσσαλονικείς εάν κανείς ψάξει θετικά στοιχεία ο Ρούμπεν Σεμέδο είναι ένα τέτοιο.

Ο Πορτογάλος στόπερ σε ένα παιχνίδι που τίποτα δεν λειτουργούσε καλά για την ομάδα του έχει κάνει ένα εξαιρετικό ματς. Αψεγάδιαστος δεν ήταν, αλλά έχει λειτουργήσει πολύ καλά σε αρκετά σημεία του αγώνα. Ο Σεμέδο ήταν πραγματικός "βράχος" στην άμυνα των Πειραιωτών.

Είχε σωστές τοποθετήσεις σε αρκετές περιπτώσεις και μάλιστα ήταν παίκτης που βοήθησε να βγάλει σωστά τη μπάλα μπροστά. Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός μάλιστα έχει φτάσει και κοντά στο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, αλλά είδε τη μπάλα από την κεφαλιά του να γλύφει τη συμβολή των δοκών του Πασχαλάκη.

Μάλιστα ήταν κάτι που το ήθελε ο Σεμέδο, αφού η τελευταία φορά που σκόραρε ήταν τον Νοέμβριο του 2019 στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Τότεναμ. Το φοβερό με τον Πορτογάλο είναι πως στο πρωτάθλημα έχει σκοράρει μόλις μία φορά στο εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Η καλή του εμφάνιση δεν πέρασε απαρατήρητη και στην πατρίδα του. Αρκετά αφιερώματα γίνονται για τον Ρούμπεν Σεμέδο και την πολύ καλή του εικόνα στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Ο 26χρονος κεντρικός που έχει λείψει μόνο από το εντός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ στα play offs. Με αφορμή την πολύ καλή του εικόνα, πάντως, υπήρξαν εκ νέου φήμες για το μέλλον του. Οι Πορτογάλοι έκαναν λόγο για ενδιαφέρον από ομάδες της πατρίδας του και μάλιστα πως διατηρούν τον ποδοσφαιριστή πολύ ψηλά στη λίστα τους.