Όταν ο Πανιώνιος «έριξε» τον Ατρόμητο στην Β’ Εθνική (vid)

Το Σάββατο, ο Πανιώνιος παίζει στο Περιστέρι την ύπαρξή του, απέναντι στον αδιάφορο βαθμολογικά Ατρόμητο. Θυμίζουμε τι είχε συμβεί το 2008 την τελευταία αγωνιστική στη Νέα Σμύρνη, με τον «Ιστορικό» να κερδίζει τους Περιστεριώτες και να τους...ρίχνει στην Β’ Εθνική.

Όταν ο Πανιώνιος «έριξε» τον Ατρόμητο στην Β’ Εθνική (vid)

Το Σάββατο ο Πανιώνιος παίζει στο Περιστέρι την ύπαρξή του, απέναντι στον αδιάφορο βαθμολογικά Ατρόμητο.

Θυμίζουμε τι είχε συμβεί το 2008 την τελευταία αγωνιστική στη Νέα Σμύρνη, με τον «Ιστορικό» να κερδίζει τους Περιστεριώτες και να τους...ρίχνει στην Β’ Εθνική.

Πανιώνιος – Ατρόμητος, Ατρόμητος – Πανιώνιος. Ένα «ζευγάρι» που ξυπνά μνήμες από το παρελθόν με τη Νέα Σμύρνη και το Περιστέρι να...παίρνουν «φωτιά».

Στις 20 Απριλίου 2008, στη Νέα Σμύρνη για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου, ο Πανιώνιος που θέλει να μπει στα πλέι οφ υποδέχθηκε τον Ατρόμητο που...έπαιζε το κεφάλι του.

Οι Περιστεριώτες προηγήθηκαν 1-0 με τον Περόνε αλλά ακολούθησαν δυο γκολ από τον Χούτο και ο Πανιώνιος μπήκε στα πλέι οφ τερματίζοντας πέμπτος και παράλληλα έριξε στην Β’ Εθνική τον Ατρόμητο.

Αυτό όμως δεν είναι και το μοναδικό παιχνίδι...φωτιά ανάμεσα στις δυο ομάδες.

Δυο χρόνια νωρίτερα (2006), ο Πανιώνιος ήταν αυτός που «καιγόταν» για τη νίκη στην προσπάθειά του να παραμείνει στην κατηγορία.

Ο Ατρόμητος είχε προηγηθεί με τον έμπειρο φορ Ζαχαρόπουλο αλλά ο Πανιώνιος επέστρεψε, ισοφάρισε με τον Λεωνίδα Καμπάνταη (1-1) και πήρε το τρίποντο με γκολ των Μπρέσκα, Λουτσιάνο (1-3).

Το Σάββατο, στο Περιστέρι, χωρίς κόσμο βέβαια, ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Πανιώνιο που θέλει καλύτερο αποτέλεσμα από αυτό της Ξάνθης στη Λάρισα με την ΑΕΛ για να παραμείνει στην κατηγορία.

Σε διαφορετική περίπτωση υποβιβάζεται!