Ταρακούνημα για τον Ολυμπιακό ενόψει ΑΕΚ και Γουλβς

Σε ένα σημείο που ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του δύο πολύ μεγάλα παιχνίδια δεν μπορεί να στέκεται στην ήττα από τον ΠΑΟΚ, αλλά να βρει τα αίτια της γενικότερης πτώσης του το τελευταίο διάστημα.

Ταρακούνημα για τον Ολυμπιακό ενόψει ΑΕΚ και Γουλβς

Σε λίγες ημέρες ο Ολυμπιακός θα συμπληρώσει ακριβώς ένα χρόνο παίζοντας επίσημα παιχνίδια για την ίδια σεζόν. Είναι λογικό, λοιπόν, κάποια στιγμή ότι θα ερχόταν και το άσχημο αποτέλεσμα. Ναι, αφήνει πίκρα η ήττα για την απώλεια του αήττητου πρωταθλήματος, αλλά μην φτάνουμε και στα άκρα. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει μία εξαιρετική σεζόν, έχει παίξει εξαιρετικό ποδόσφαιρο κι ακόμα κι αν στο τέλος ισοφάριζε τον ΠΑΟΚ δεν θα άλλαζαν κάποια πράγματα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς κοιτάζει το καθαρά ποδοσφαιρικό κομμάτι και μετά το ματς δεν στάθηκε σε ότι έγινε στις καθυστερήσεις. Ο κόουτς στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα του έχει μία σειρά από παιχνίδια που δεν είναι καλά. Το βλέπει αυτό ότι δεν πατάει καλά και η ήττα από τον ΠΑΟΚ είναι μία ευκαιρία να τα αναδείξει όλα αυτά.

Καμία ήττα δεν είναι καλή και όλες έχουν αρνητικές συνέπειες, αλλά αυτός ο Ολυμπιακός μας έχει δείξει ότι μπορεί να πάρει τα πάνω του από ένα τέτοιο αποτέλεσμα. Το αήττητο ήταν στόχος, αλλά δεν χάθηκε και ο κόσμος. Τα πιο σημαντικά είναι μπροστά για την ομάδα του Πειραιά και έχει δύο ματς που κρίνουν πολλά.

Το ένα είναι ο τελικός με την ΑΕΚ που κρίνει τον τίτλο και το άλλο με τη Γουλβς που θα κρίνει την πρόκριση στο final-8. Ο Ολυμπιακός αυτά τα ματς πρέπει να σημαδέψει και όχι να μοιρολατρεί για ένα χαμένο παιχνίδι από τον ΠΑΟΚ το οποίο δεν έκρινε και κάτι. Είναι μία μεγάλη ευκαιρία για τους Πειραιώτες να δουλέψουν από εδώ και στο εξής για να βρουν την ενέργεια που έχουν χάσει όπως παραδέχτηκε και ο Μαρτίνς.

Είναι απόλυτα φυσιολογικό η ομάδα του Πειραιά να έχει «αδειάσει», αλλά και να έχει κουραστεί. Το θέμα είναι να μπορέσει να πάρει πάλι τα πάνω της σε ένα πολύ σημαντικό σημείο για τη σεζόν. Όλο το ζουμί της ιστορίας είναι η ΑΕΚ και η Γουλβς και όχι η ήττα από τον ΠΑΟΚ, η οποία στο τέλος μπορεί και να τον ξυπνήσει.