Μαρτίνς για ΠΑΟΚ: «Διαφορετική τακτική και νοοτροπία από το Κύπελλο»

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για το αποψινό παιχνίδι (21:45) με τον ΠΑΟΚ και εστίασε στις διαφορές που υπάρχουν από το παιχνίδι Κυπέλλου.

Μαρτίνς για ΠΑΟΚ: «Διαφορετική τακτική και νοοτροπία από το Κύπελλο»

Έχουν τεθεί αντιμέτωποι αρκετές φορές φέτος, από την τελευταία τους συνάντηση άλλωστε δεν έχει περάσει πολύς καιρός, ωστόσο ο Πέδρο Μαρτίνς φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως απόψε (21:45) ο ΠΑΟΚ θα είναι διαφορετικός.

LIVE: Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ (21:45)

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού ανέφερε αρχικά στη κάμερα της Nova πως «νομίζω ότι θα είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι, σε σχέση με εκείνο που παίξαμε κόντρα στον ΠΑΟΚ, για το Κύπελλο. Ο ΠΑΟΚ ερχόταν τότε με ένα πλεονέκτημα και η στρατηγική ήταν τελείως διαφορετική. Για να προστατεύσει το πλεονέκτημα αυτό, που είχε, του ενός γκολ. Τώρα πιστεύω ότι θα έρθει με τελείως διαφορετική νοοτροπία. Ίσως για να ρισκάρει περισσότερο και για να κυνηγήσει τη νίκη».

Super League 1: Αθηναϊκό ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, για το +20 ο Ολυμπιακός

Ο τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας εστίασε στις διαφορές από το παιχνίδι Κυπέλλου επισημαίνοντας: «Τώρα είναι αλλιώς τα πράγματα, σε σχέση με το ματς Κυπέλλου. Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ δεν περνάει μία εύκολη φάση, όμως έτσι είναι το πρωτάθλημα. Έτσι είναι οι φάσεις που περνάνε οι ομάδες. Και αυτή τη στιγμή, παρότι δεν βρίσκεται σε καλή φάση, έχει ποιοτικούς παίκτες και πολλά πράγματα να αποδείξει. Επομένως θα κυνηγήσει τη νίκη».

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς με όλα του τα «όπλα» κατά του ΠΑΟΚ