Ο Ένγκελς ψάχνεται…

Μόνο τυχαία δεν είναι τα όσα ακούγονται στην Αγγλία για τον Βέλγο στόπερ του Ολυμπιακού. Πάντοτε είχε στόχο να αγωνιστεί κάποια στιγμή στην Premier League.

Ο Ένγκελς ψάχνεται…

Ο Ολυμπιακός δεδομένα θα πάει για την απόκτηση ενός στόπερ με τον Ροντρίγκο Μολέδο να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας. Αυτή τη στιγμή το πλάνο είναι Μολέδο, Ενγκελς, Σισέ και Νικολάου για την τετράδα της άμυνας, καθώς ο Γιάγκος Βούκοβιτς που επιστρέφει από την Βερόνα, είναι στη λίστα των υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστών.

Αν πωληθεί ο Ένγκελς, τότε οι «ερυθρόλευκοι» θα κινηθούν για ακόμη έναν κεντρικό αμυντικό.

Αυτό που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο Βέλγος στόπερ φαίνεται ότι ψάχνεται! Και κυρίως ψάχνεται για Αγγλία…

Μόνο τυχαία δεν είναι όλα όσα ακούγονται τις τελευταίες μέρες ότι κάτι θα βρει από το Νησί. Βέβαια, για να παραχωρηθεί, θα πρέπει να φέρει μία πρόταση ανώτερη των 7 εκατομμυρίων ευρώ που κόστισε πέρσι το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό.

Πάντως, έχει άκρες στην Αγγλία. Να θυμίσουμε ότι πριν από δύο-τρία χρόνια είχε ενδιαφερθεί η Άρσεναλ. Επίσης είχε δεχτεί κρούση πέρσι το καλοκαίρι από την Στόουκ.

Οι μάνατζέρ του κινούνται στους… διαδρόμους της Premier League και υπάρχει μία αίσθηση ότι κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου κάτι θα βρεθεί από την Αγγλία, χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα ότι θα παραχωρηθεί κιόλας.

Αν δεν έρθει η πρόταση κοντά στα 10 εκατομμύρια, ο Ένγκελς δεν θα πάει πουθενά…