Πήρε θέση ο Μαρτίνς για τη Ριζούπολη

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς τοποθετήθηκε για το γεγονός πως η ΕΠΟ όρισε ως έδρα του τελικού το γήπεδο της Ριζούπολης.

Πήρε θέση ο Μαρτίνς για τη Ριζούπολη

Η ΕΠΟ όρισε ως έδρα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας το γήπεδο της Ριζούπολης και στον Ολυμπιακό έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις η απόφαση της ομοσπονδίας. Οι φωνές των "ερυθρόλευκων" έχουν να κάνουν σε μεγάλο βαθμό με την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου.

Ο Πέδρο Μαρτίνς για το CAS

Για το συγκεκριμένο θέμα πήρε θέση και ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος μίλησε στη Nova και τοποθετήθηκε για το ζήτημα της έδρας του τελικού. Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε πως θα πρέπει το παιχνίδι να γίνει σε γήπεδο με καλό αγωνιστικό χώρο για να είναι γιορτή.

«Δεν έχω την ευκαιρία έως τώρα, αλλά θέλω να επισκεφθώ το γήπεδο της Ριζούπολης για να δω τον αγωνιστικό χώρο. Οι πληροφορίες που έχω λένε ότι δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Με όλο το σεβασμό στην ομάδα που χρησιμοποιεί το γήπεδο της Ριζούπολης την οποία και σεβόμαστε νομίζω ότι υπάρχουν γήπεδα που είναι σε καλύτερη κατάσταση. Είτε το Καραϊσκάκη, είτε το ΟΑΚΑ, είτε άλλα γήπεδα στα οποία μπορεί να διεξαχθεί ο τελικός.

Ο τελικός πρέπει να είναι διαφήμιση του ποδοσφαίρου και πρέπει να διεξαχθεί με τις καλύτερες συνθήκες και να υπάρχει σεβασμός και για τους ποδοσφαιριστές που θα αγωνιστούν. Πραγματικά είναι πάρα πολύ κρίμα που δεν έχουμε μπορέσει να βρούμε έναν καλύτερο αγωνιστικό χώρο για να διεξαχθεί ο τελικός. Αυτά τα παιχνίδια θα πρέπει να έχουν πρώτο κριτήριο την ασφάλεια των ποδοσφαιριστών και παράλληλα να παρέχει τις συνθήκες για να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πέδρο Μαρτίνς.

Δείτε τη δήλωση του Πέδρο Μαρτίνς για το θέμα της Ριζούπολης