Super League 1: «Τελικός» παραμονής σε Νέα Σμύρνη και Πηγάδια, με ΟΦΗ ο Άρης

Δράση σε Νέα Σμύρνη, Πηγάδια, Βόλο, Λαμία και Ηράκλειο για τα Playoffs και Playouts της Super League 1.

Super League 1: «Τελικός» παραμονής σε Νέα Σμύρνη και Πηγάδια, με ΟΦΗ ο Άρης

Πέντε αναμετρήσεις περιλαμβάνει συνολικά το πρόγραμμα του Σαββάτου (11/7) για την 8η αγωνιστική των Playoffs και την 6η αγωνιστική των Playoffs της Super League 1.

Το ματς που παρουσιάζει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον διεξάγεται στη Νέα Σμύρνη (19:15), όπου ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Παναιτωλικό σε ένα ντέρμπι παραμονής στην κατηγορία. Επιστρέφει στην αποστολή ο Αραμπούλι, εκτός μένει ο Σιντί Αλί, όπως και ο τιμωρημένος Ντομίνγκες. Οι Αγρινιώτες δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τους Ντάουντα και Κέβιν.

Εξίσου σημαντικό ματς γίνεται και στα Πηγάδια (19:15), με την Ξάνθη να φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης. Οι Ακρίτες ενημερώθηκαν ότι δεν θα πάρουν πίσω τους βαθμούς τους, επομένως συνεχίζουν να βρίσκονται κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού και θέλουν νικηφόρο αποτέλεσμα. Με όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές τους οι γηπεδούχοι. Χωρίς τους γνωστούς απόντες Χερόνιμο Μπαράλες, Λουίς Βαλιέντε και Ντάνι Σουάρεθ οι Αρκάδες.

Στα άλλα δύο ματς για τα Playouts την ίδια ώρα, ο Βόλος υποδέχεται τον Ατρόμητο και η Λαμία αντιμετωπίζει εντός έδρας την ΑΕΛ. Χωρίς Τσαούση και Ντεντάκη οι Βολιώτες, χωρίς Χαρίση οι Περιστεριώτες. Εκτός οι Καρανίκας, Ασούμπρε, Μπούστος για τους «βυσσινί». Χωρίς Νιάσε, Δημούτσο, Βιγιάλμπα, Μπιανκόνι και Βλαχομήτρο η ομάδα της Φθιώτιδας.

Τέλος, αγωνιστική δράση υπάρχει και στα playoffs της Super League 1, όπου ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Άρη (21:30). Χωρίς τον Σωτηρίου οι Κρητικοί. Στην 15μελή αποστολή των «κιτρίνων» συμπεριλήφθηκαν οι Σόουζα και Κόρχουτ.

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής των Playoffs της Super League 1:

Σάββατο 11/7
21:30 ΟΦΗ - Άρης

Κυριακή 12/7
20:00 Παναθηναϊκός - ΑΕΚ
21:45 Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής των Playouts της Super League 1:

Σάββατο 11/7
19:15 Βόλος - Ατρόμητος
19:15 Λαμία - ΑΕΛ
19:15 Ξάνθη - Αστέρας Τρίπολης
19:15 Πανιώνιος - Παναιτωλικός

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ