Ένινγκ: «Θέλουμε να κρατήσουμε τη θέση μας»

Δηλώσεις στα κανάλια Novasports παραχώρησε ο προπονητής του Άρη, Μίχαελ Ένινγκ, ενόψει του αγώνα με τον ΟΦΗ (11/7, 21:30).

Ένινγκ: «Θέλουμε να κρατήσουμε τη θέση μας»

Τον ΟΦΗ αντιμετωπίζει το Σάββατο (11/7, 21:30) στην Κρήτη ο Άρης για την όγδοη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1.

Με αφορμή την αναμέτρηση ο προπονητής των «κίτρινων», Μίχαελ Ένινγκ, παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα των καναλιών Νovasports.

Ο Γερμανός τεχνικός τόνισε πως η νίκη είναι ο μοναδικός στόχος της ομάδας του προκειμένου να διατηρηθεί στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας.

Ενόψει του αγώνα δήλωσε: «Το αυριανό είναι επίσης ένα δύσκολο παιχνίδι. Παίζουμε εκτός έδρας και ο ΟΦΗ έχει κίνητρο, να τερματίσει μπροστά από εμάς. Εμείς θέλουμε να κρατήσουμε τη θέση μας. Και οι δύο ομάδες παίζουν καλό ποδόσφαιρο, όπως και οι δύο ομάδες έχουν προβλήματα. Πηγαίνουμε εκεί με στόχο τη νίκη!».

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην επόμενη μέρα του Άρη δηλώνοντας: «Σκεφτόμαστε πολλά. Δύο διαφορετικά σενάρια μελετάμε. Μένουν όμως τρία παιχνίδια, τα οποία δεν είναι εύκολα. Πρώτα να τελειώσουν τα πλέι οφ και μετά θα δούμε».