Οι Άγγλοι ο μεγαλύτερος «κίνδυνος» να... χαθεί ο Καμαρά

Ήδη ο Ολυμπιακός έχει πει τα πρώτα «όχι» σε προτάσεις για τον Καμαρά, ζητώντας περίπου τα διπλάσια από αυτά που του πρόσφεραν. Μίνιμουμ 20 εκ. ευρώ ο Αφρικανός, οι Ιταλοί δύσκολα τα δίνουν και οι Άγγλοι που έχουν το "πορτοφόλι" περιμένουν στη γωνία. 

Οι Άγγλοι ο μεγαλύτερος «κίνδυνος» να... χαθεί ο Καμαρά

Σα, Καμαρά ή Τσιμίκας; Ποιος από τους τρεις θα απασχολήσει περισσότερο την ερυθρόλευκη επικαιρότητα από τον Αύγουστο, όταν αρχίσει και επισήμως η μεταγραφική περίοδος; Είναι ένα δύσκολο ερώτημα που δεν μπορεί να το απαντήσει κανένας με σιγουριά...

Για την ώρα ο Μαντί Καμαρά δείχνει να κάνει το μεγαλύτερο «γκελ». Ναι μεν ο Ολυμπιακός έχει ήδη πει «όχι» σε πρόταση της Νις για τον Τσιμίκα, αλλά ο Αφρικανός χαφ είναι το... κάτι άλλο πλέον στα ρεπορτάζ κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Εσχάτως οι Ιταλοί βάζουν δυνατά στο «παιχνίδι» τις Μίλαν, Ρόμα, Ίντερ και Φιορεντίνα. Είναι γεγονός ότι και οι τέσσερις ψάχνουν χαφ και μάλιστα στα χαρακτηριστικά του Καμαρά. Για να γίνουμε και πιο συγκεκριμένοι, οι τέσσερις ομάδες της Serie A ψάχνονται ειδικά με την περίπτωση του Καμαρά και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη μία πρώτη πρόταση «έσκασε» στα γραφεία της ΠΑΕ. Μια πρόταση όμως που δεν τους «συγκίνησε» καθόλου τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, καθώς ζητούσαν τα διπλάσια. Κοντά στα 12 εκ. ευρώ ήταν η προσφορά από ιταλική ομάδα και οι «ερυθρόλευκοι» ζητούν πάνω από 20 (σ.σ. και ίσως να είναι λίγα τα 20!).

Η ουσία είναι ότι τα 20 εκατομμύρια δύσκολα στη μετά-καραντίνα εποχή θα τα φτάσει ομάδα από το Καμπιονάτο. Αντιθέτως, οι Άγγλοι είναι ικανοί να βγάλουν από το «πορτοφόλι» τους το συγκεκριμένο ποσό. Έχουν μεγαλύτερη οικονομική ευχέρεια από τους Ιταλούς και για αυτό το λόγο όσο περνούν οι μέρες και σιγά-σιγά θα πλησιάζουμε στη μεταγραφική περίοδο, θα αρχίσουν να βγαίνουν και τα πρώτα ονόματα συλλόγων από την Premier League.

Η Σέφιλντ και η Νιούκαστλ ήταν οι δύο ομάδες που τον ήθελαν τόσο τον χειμώνα, όσο και πέρσι το καλοκαίρι. Μόνο που υπάρχουν κι άλλες που «γλυκοκοιτάζουν» την περίπτωσή του...