ΠΑΟΚ: Συνάντηση Ρέμπε με Πάμπλο Γκαρσία

Ο νέος τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Όλαφ Ρέμπε θα μιλήσει τις επόμενες μέρες με τον Πάμπλο Γκαρσία και αμέσως αναπτύχθηκε έντονη φημολογία για τον διάδοχο του Φερέιρα.

ΠΑΟΚ: Συνάντηση Ρέμπε με Πάμπλο Γκαρσία

Ο Αμπέλ Φερέιρα είναι στο «στόχαστρο» από τον κόσμο του ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Σαββίδης μέσω social media προαναγγέλει αλλαγές και το βράδυ της Πέμπτης (9/7) από το «στρατόπεδο» του «Δικεφάλου» προκύπτει ότι ο Όλαφ Ρέμπε θα μιλήσει σύντομα με τον Πάμπλο Γκαρσία, δίνοντας κι άλλη «τροφή» στα σενάρια της προπονητολογίας που επικρατούν στην Τούμπα.

Επισήμως ο Ρέμπε θα μιλήσει με τον Ουρουγουανό για το κεφάλαιο των ακαδημιών του ΠΑΟΚ, καθώς ο Γερμανός έχει εκφράσει εξ αρχής την επιθυμία του να έχει συχνές επαφές με τους ανθρώπους που βρίσκονται στους «μικρούς» του «Δικεφάλου».

Από την άλλη όμως, το όνομα του Πάμπλο Γκαρσία έχει ακουστεί πολλάκις τις προηγούμενες μέρες ότι είναι μία από τις σκέψεις ώστε να αποτελέσει τον διάδοχο του Αμπέλ Φερέιρα. Η συνάντηση θα γίνει αμέσως μετά την επιστροφή του ΠΑΟΚ από την Αθήνα, έπειτα από τα ματς που θα δώσει με Ολυμπιακό και ΑΕΚ.