Επιστολή διαμαρτυρίας του Ολυμπιακού στην ΚΕΔ για Μανούχο

Ο Ολυμπιακός με επιστολή του ζήτησε από την ΚΕΔ να εξηγήσει για ποιο λόγο επιλέχθηκε ο Μανούχος και όχι ξένος διαιτητής στο ματς με τον ΠΑΟΚ.  

Επιστολή διαμαρτυρίας του Ολυμπιακού στην ΚΕΔ για Μανούχο

Ο Ολυμπιακός έστειλε αργά το βράδυ της Πέμπτης (9/7) επιστολή διαμαρτυρίας στην ΚΕΔ με αφορμή τον ορισμό του Μανούχου στο ματς με τον ΠΑΟΚ και όχι κάποιου ξένου διαιτητή. Η επιστολή κοινοποιήθηκε σε Περέιρα, Μάριν, Λίντμπεργκ και Λάκοβιτς.

Αναλυτικά: «Κύριοι ,

Προς μεγάλη μας έκπληξη, πληροφορηθήκαμε ότι η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ αποφάσισε να ορίσει έναν Έλληνα διαιτητή στον επερχόμενο αγώνα μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή 12 Ιουλίου 2020 για την 8η αγωνιστική των play off της Superleague 1.

Πρόκειται για μια εντελώς ακατανόητη απόφαση που έρχεται σε αντίθεση με κάθε προηγούμενη συμφωνία σχετικά με τους αγώνες των «Big-4» και ειδικά με δεδομένο ότι παρότι έχει κριθεί ο Πρωταθλητής της Superleague 1, αυτός ο συγκεκριμένος αγώνας είναι μεγάλης σημασίας όσον αφορά τη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε τους λόγους για τους οποίους στον αγώνα ΑΡΗΣ – ΑΕΚ που διεξήχθη πριν από δυο αγωνιστικές διορίστηκε ξένος διαιτητής και το παιχνίδι μας εναντίον του ΠΑΟΚ ορίστηκε να το διευθύνει Έλληνας διαιτητής που δεν είναι καν Διαιτητής FIFA. Και μάλιστα όταν έχει ολοκληρωθεί η συντριπτική πλειοψηφία των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων και είναι πολύ εύκολο να βρεθούν Διαιτητές για να διαιτητεύσουν αυτόν τον αγώνα.

Διαμαρτυρόμαστε έντονα για αυτήν την παράλογη απόφαση που παραβιάζει όλες τις προηγούμενες συμφωνίες και θέτει ακόμη περισσότερο σε κίνδυνο την αξιοπιστία του πρωταθλήματος λίγες μέρες πριν την ολοκλήρωσή του και σας καλούμε να αναθεωρήσετε την απόφασή σας ακόμη και τώρα».