Κούγιας: «Aλαφούζος και Μελισσανίδης θέλουν να εξαφανίσουν τον Μαρινάκη»

«Βόμβες» από τον Αλέξη Κούγια στην κατάθεσή του στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ

Κούγιας: «Aλαφούζος και Μελισσανίδης θέλουν να εξαφανίσουν τον Μαρινάκη»

Αποκαλυπτικός ήταν στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος χαρακτήρισε «αρχηγό της εγκληματικής οργάνωσης τον Θωμά Μητρόπουλο» και «υπαρχηγό τον Γιάννη Παπαδόπουλο» που δουλεύει στην ΑΕΚ!

Χαρακτηριστικά ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ στην κατάθεσή του υποστήριξε: «Η εγκληματική οργάνωση είναι η ίδια ομάδα από το 1996 με αρχηγό τον Θωμά Μητροπουλο και υπαρχηγό τον Γιάννη Παπαδόπουλο που δουλεύει στην ΑΕΚ και όπου γίνονται εκλογές στις Ενώσεις πάει με πούλμαν με μπράβους για να πάρουν τις εκλογές της ΕΠΟ».

Επίσης κατέθεσε φωτογραφίες από τον ξυλοδαρμό του στη Βουλιαγμένη, τον οποίο, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, υπέστη επειδή δεν ανήκει στην εγκληματική οργάνωση της παράγκας. Το αφεντικό των «βυσσινί» μάλιστα τόνισε ότι τον κλοτσούσε ο ίδιος ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

«Όταν έκανα γνωστό ότι ανέλαβα δικηγόρος στα Παραπολιτικά, το ίδιο βράδυ, μόλις έκανα δηλώσεις για την εγκληματική οργάνωση, ενώ καθόμουν στο πιο κεντρικό μέρος της Βουλιαγμένης, κατέβηκαν έξι άτομα από δύο αυτοκίνητα και άρχισαν να με κλοτσάνε. Ένας από αυτούς ήταν ο Δημήτρης Μελισσανίδης!

Ο Μελισσανίδης δεν έχει βάλει ποτέ λεφτά στην ΑΕΚ. Υποβιβάστηκε, την πήρε δωρεάν. Η μοναδική ομάδα που πληρώνει λεφτά για να πάρει παίκτες είναι ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ. Αλαφούζος και Μελισσανίδης ο σκοπός τους είναι να εξαφανίσουν τον Μαρινάκη».