RAI: «Εκπλήξεις με Τσιμίκα στη Νάπολι»

Ο δημοσιογράφος του RAI στην Ιταλία Τσίρο Βενεράτο αναφέρθηκε στην υπόθεση που αφορά το ενδιαφέρον της Νάπολι για τον Κώστα Τσιμίκα του Ολυμπιακού.

RAI: «Εκπλήξεις με Τσιμίκα στη Νάπολι»

Παραμένει το ενδιαφέρον της Νάπολι για την απόκτηση του Κώστα Τσιμίκα από τον Ολυμπιακό, έστω κι αν το όνομα του διεθνούς Έλληνα μπακ των «ερυθρόλευκων» δεν βρίσκεται πλέον στις πρώτες θέσεις της μεταγραφικής λίστας των «παρτενοπέι». Αυτό ανέφερε ο δημοσιογράφος του RAI Τσίρο Βενεράτο σε ραδιοφωνικό σταθμό της γειτονικής Ιταλίας.

«Ο Τσιμίκας; Για τη Νάπολι δεν είναι πλέον η πρώτη επιλογή ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, αλλά μπορεί να υπάρξουν εκπλήξεις», ήταν χαρακτηριστικά το σχόλιό του στην εκπομπή «Radio Goal» του Radio Kiss Kiss Napoli.

Πέραν τούτου, για το μέλλον του Σενεγαλέζου κεντρικού αμυντικού Καλιντού Κουλιμπαλί σημείωσε πως ο διεθνής άσος επιθυμεί να ολοκληρώσει την καριέρα του στην ομάδα του ιταλικού Nότου και να συνεχίσει σε έναν άλλο σύλλογο που θα τον βοηθήσει να κατακτήσει το Champions League.

Πιθανότερος μάλιστα αντικαταστάτης του στα μετόπισθεν της Νάπολι θα είναι ο Γκαμπριέλ Ντος Σάντος Μαγκαλιάες, καθώς τον 22χρονο Βραζιλιάνο στόπερ της Λιλ θέλει ο προπονητής των «παρτενοπέι», Τζενάρο Γκατούζο, για παρτενέρ του Κώστα Μανωλά.