ΠΑΟΚ: Επιστροφή στις προπονήσεις για Πέλκα, ενοχλήσεις ο Λάμπρου

Ο Δημήτρης Πέλκας επέστρεψε στις προπονήσεις, σε αντίθεση με τον Λάζαρο Λάμπρου που αισθάνθηκε ενόχληση στους οπίσθιους μηριαίους.

ΠΑΟΚ: Επιστροφή στις προπονήσεις για Πέλκα, ενοχλήσεις ο Λάμπρου

Ο Δημήτρης Πέλκας ανεβάζει ρυθμούς στις προπονήσεις για να είναι έτοιμος στα επόμενα παιχνίδια του ΠΑΟΚ κόντρα σε Ολυμπιακό, Άρη και ΑΕΚ. Σε αντίθεση ο Λάζαρος Λάμπρου αισθάνθηκε μια ενόχληση στους οπίσθιους μηριαίους και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες.

Αναλυτικά ο ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Ο ΠΑΟΚ έψαχνε το έναυσμα για την αντεπίθεσή του πριν από το φινάλε της σεζόν, αλλά κόλλησε στο μηδέν και πλέον αναζητά κυρίως τα ψυχικά αποθέματα για να ανακάμψει και να καλύψει το χαμένο έδαφος στη μάχη της δεύτερης θέσης.

Ο Δικέφαλος για δεύτερο ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό δεν μπόρεσε να μετουσιώσει σε γκολ την υπεροχή του κι έχασε άλλους δύο βαθμούς που θα προσπαθήσει να τους πάρει πίσω στα ντέρμπι που ακολουθούν.

Η προπόνηση της Πέμπτης (9/7) είχε χαρακτήρα αποφόρτισης και διαχείρισης λόγω των συνεχόμενων αγώνων. Ο Λάζαρος Λάμπρου αισθάνθηκε μια ενόχληση στους οπίσθιους μηριαίους και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί τις επόμενες μέρες. Ο Δημήτρης Πέλκας ακολούθησε μέρος της προπόνησης και θα συνεχίσει να ανεβάζει ρυθμούς με στόχο να προλάβει τις αναμετρήσεις που ακολουθούν.

Την Παρασκευή (10/7) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10.00 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας».