Θέλει Γιαννιώτα ο Άρης

Ο Άρης έχει εξασφαλίσει την άνοδό του στη Super League και ο μεταγραφικός σχεδιασμός των κιτρινόμαυρων έχει ξεκινήσει ήδη να σχεδιάζεται.

Θέλει Γιαννιώτα ο Άρης

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που «γλυκοκοιτάζει» η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι και ο Γιάννης Γιαννιώτας. Ο εξτρέμ του Ολυμπιακού που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας με τη Βαγιαδολίδ αποτελεί ελκυστική περίπτωση για τον Άρη, όμως υπό προϋποθέσεις.

Οι «κιτρινόμαυροι» τον θέλουν ως ελεύθερο και όχι δανεικό, ο Ολυμπιακός στον οποίο ανήκει δεν τον υπολογίζει, ενώ ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής φέρεται να θέλει να παραμείνει στην Ισπανία. Ο Πάκο Ερέρα τον γνωρίζει από τη Βαγιαδολίδ και συμφωνεί να γίνει κίνηση για να αποκτηθεί, όμως όπως καταλαβαίνει κανείς η υπόθεση είναι πολύ περίπλοκη και τα πράγματα αναμένεται να ξεκαθαριστούν μετά τις 2 Ιουνίου, όταν και θα τελειώσουν οι υποχρεώσεις του Γιαννιώτα στην Ισπανία.

Υπενθυμίζεται ότι ο ποδοσφαιριστής ξεκίνησε στον Άρη την καριέρα του, γεγονός που κάνει πιο αισιόδοξους τους διοικούντες της ομάδας της Θεσσαλονίκης.