Καρεμπέ: «Παράδοση να είμαστε επιτυχημένοι - Ο Ολυμπιακός μπορεί να κατακτήσει το Europa League»

Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ, μιλά για το 45ο πρωτάθλημα, τον τελικό του Κυπέλλου και το Europa League.

Καρεμπέ: «Παράδοση να είμαστε επιτυχημένοι - Ο Ολυμπιακός μπορεί να κατακτήσει το Europa League»

Στην κάμερα του MEGA και sτον Νίκο Κώτση μίλησε ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ.

Ο παλαίμαχος Γάλλος άσος μίλησε για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, το Europa League και τη φιλοσοφία της ομάδας του Πειραιά.

* «Μπορεί να είναι το δυσκολότερο (πρωτάθλημα), δεν ξέρω, αλλά είναι ήδη το 45ο. Αν θέλουμε να το συγκρίνουμε, είναι μοναδικό! Θεωρώ πως τα παιδιά το άξιζαν, επειδή μετά από δύο χρόνια σκληρής δουλειάς κατάφεραν να φέρουν πίσω την περηφάνια στον Πειραιά κατακτώντας έναν τίτλο. Είναι παράδοση να νικάμε, να είμαστε επιτυχημένοι κι αυτό είναι ένα μέρος του οράματος του κυρίου Μαρινάκη».

«Γκιράπας», Βαρδαλάκης και «Υποβρύχιος» μιλούν στο «ΦΩΣ» για τον αείμνηστο Γιάννη Λιοφάγο!

* «Αυτό το έχει δώσει ο Μαρτίνς σε όλους, να πατήσουν σε αυτό το μονοπάτι, πρέπει να σέβονται τους κανόνες και γι' αυτό τώρα το αποτέλεσμα είναι όμορφο, γιατί όλοι είναι χαρούμενοι, όχι μόνο οι οπαδοί αλλά και οι παίκτες».

* «Φυσικά είμαστε χαρούμενοι και στη διοίκηση, γι' αυτό θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού, επειδή αυτή είναι μια ομαδική νίκη, μια ομαδική επιτυχία. Θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε όλους, τον κύριο Μαρινάκη και την οικογένειά του».

Ερωτηθείς για πιθανή κατάκτηση του Europa League απάντησε: «Νομίζω ότι μπορεί. Το 2020 ξέρουμε τι έχει συμβεί με τον κορονοϊό, αλλά και πάλι, μας έδωσε ξεκούραση και την ευκαιρία να αναπνεύσουμε λίγο και να ξεκινήσουμε ξανά».