Μαρτίνες: «Να προσέχουμε τους τραυματισμούς»

Ο Νίκο Μαρτίνες μετά το τέλος του αγώνα του Άρη με τον Ολυμπιακό τόνισε πως το σημαντικό για την ομάδα του είναι να βγει η σεζόν.

Μαρτίνες: «Να προσέχουμε τους τραυματισμούς»

Ο Άρης είχε να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Όπως δήλωσε και ο Ένινγκ μέχρι λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα δεν ήξερε αν θα συμπληρώνει ενδεκάδα γι’ αυτό το παιχνίδι. Ο Νίκο Μαρτίνες μετά το τέλος του αγώνα μίλησε στη Nova και τόνισε πως το σημαντικό για την ομάδα του είναι να προσέξουν τους τραυματισμούς για να βγει η σεζόν.

«Είχαμε καλές στιγμές στο παιχνίδι και κρατήσαμε τη μπάλα αλλά τέτοιες ομάδες όταν έχουν την ευκαιρία σε τιμωρούν. Εμείς κρατάμε τα καλά διαστήματα που είχαμε στο παιχνίδι και το διασκεδάσαμε. Δεν θέλω να παρεξηγηθεί η λέξη διασκεδάσαμε. Θέλουμε να παίζουμε όλα τα παιχνίδια με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να παλεύουμε. Σίγουρα δεν μπορούμε να πηγαίνουμε με το πρωτόκολλο, πρέπει να προσέχουμε τους τραυματισμούς τις κάρτες και να κλείσουμε την αγωνιστική χρονιά με τον καλύτερο τρόπο», ανέφερε ο Μαρτίνες.

Σε ερώτηση για τον τρόπο προσέγγισης των αγώνων τόνισε: «Ίσως κάποιος να έχει επαναπαυτεί επειδή η ομάδα έχει πιάσει τους στόχους της αλλά εγώ θέλω να έχω πίεση και κίνητρο για να παίξω».